Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Postów jest dużoPrzepraszam [emoji853] najwyraźniej przeoczyłam gdzieś ten wpis.
Postów jest dużo
Czasem nie sposób nadążyć.
Szkoda mi strasznie bo już się przyzwyczaiłam. I myślę że to ze mną zostanie zawsze będę miała jakieś poczucie straty.
To jest dla mnie jakaś zupełnie inna sprawa niż z poronieniami jakie miałam bo je traktuje jako przykry epizod w zyciu. Z którym jestem całkowicie pogodzona
A tu myślę że zawsze to będzie że mną że to mogła być 2 dzieci i jakie było by to drugie
Nie wiem czy kolejna bo nie śledzę tego aż tak, więc nie wiem ile umarło już. No ale FB mi podrzucił bo to z moich okolic rodzinnych i znajomi przeżywają
Postów jest dużo
Czasem nie sposób nadążyć.
Szkoda mi strasznie bo już się przyzwyczaiłam. I myślę że to ze mną zostanie zawsze będę miała jakieś poczucie straty.
To jest dla mnie jakaś zupełnie inna sprawa niż z poronieniami jakie miałam bo je traktuje jako przykry epizod w zyciu. Z którym jestem całkowicie pogodzona
A tu myślę że zawsze to będzie że mną że to mogła być 2 dzieci i jakie było by to drugie
Zmijeczka przykro mi ale wiesz mały się wchłonie w 90% tak jest jeśli ten mocniejszy będzie rósł im będzie większy tym wchłonie tego mniejszego. Czasami tak się zdarza nie mamy wpływu na niektóre rzeczy .Już mialam, pisałam że jedno nie dało rady.
A wczoraj też miałam USG i jest dobrze z tym jednym a drugi nie znika i dalej jest może zniknie może nie
Scenariuszy jak to się skończy jest kilka