Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oboje z mężem staraliśmy się od 3 lat i to właśnie prywatny lekarz pomógł nam żebym zaszła. Pierwsze leki od niego i od razu cud. Więc chyba będę kontrolować prywatnie ale zapisałam się też do poradni w szpitalu żeby mieć darmowe badania i szkole rodzenia
A czemu zmieniłaś lekarza ?Szczerze mówiąc trochę boję się szpitalnych poradni więc chyba pozostaje prywatny gabinet. Właśnie zmieniłam lekarza zobaczymy co z tego będzie.
Ja mam ubezp medicover także jesli jest możliwość żeby nie płacić za wizytę i mieć badania z pakietu to zamierzam skorzystać [emoji846]Z tego co pisze na wynikach z bety to 4/5. Wizyta u lekarza 4 lutego. A wy macie zamiar chodzić prywatnie do lekarzy czy korzystacie ze szpitalnych poradni?
Odniosłam wrażenie, że nie do końca jest oddany swojej pracy. Podchodził bardzo przedmiotowo. Przez przypadek trafiłam do innej Pani doktor bo miałam plamienia po okresie i z marszu zostałam przyjęta.A czemu zmieniłaś lekarza ?
Ja miałam takie odczucia przez 2 dni wręcz byłam pewna, że zaraz dostanę okres a testy się pomyliły.Pobolewa was też tak brzuch jakby miało iść na miesiaczke ?
Tak, w dniu kiedy terminowo powinnam mieć okres, strasznie i okropnie bolał mnie brzuch. Trwało to ok 2 godzin, już myślałam że to poronienie ale do tej pory jest ok. Mam nadzieję że to już się nie powtorzyPobolewa was też tak brzuch jakby miało iść na miesiaczke ?