Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufff... Jak to dobrze, że mamy tu doświadczone mamuśkiW pierwszej ciąży bardzo długo kłuł mnie jajnik... Podbrzusza pobolewało, teraz pobolewał tylko kilka dni
Ufff... Jak to dobrze, że mamy tu doświadczone mamuśki [emoji16] nie zwariujemy hehe
Mi jest ciągle zimno. Rece mam jak kostki lodu. Grzeje sobie bluzy na grzejniku i na zmiane ubieram xDMacie stan podgoraczkowy cały czas? Bo mnie kurde trzęsie z zimna A teraz temperatura pod pachą 36.7 w wczoraj wieczorem miałam 37.4 [emoji848]
U mnie żurek xD też kwasne xDHahaha, właśnie sobie przypomniałam, że w czasie zagniezdzenia była u mnie ogórkowapoważnie!!!
Hahhaa, musimy się kiedyś wszystkie spotkać, na te ogórkowe, zurki, kwiasnice i inne takie rarytasyU mnie żurek xD też kwasne xD
Hahhaa, musimy się kiedyś wszystkie spotkać, na te ogórkowe, zurki, kwiasnice i inne takie rarytasy [emoji23][emoji6]
[emoji23][emoji23][emoji23] Smacznego [emoji23][emoji23][emoji23]