reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Kurde prawie codziennie ktoś tu pisze, że jednak coś jest nie tak, że są jakieś plamienia, poronienia, ciąża się nie rozwija... I zdałam sobie właśnie sprawę jak było mi dziś źle bo kręciło mi się w głowie, czułam się mega słaba i rozbolała mnie głowa. Leżałam od 13-16 i "umierałam" a teraz zdałam sobie sprawe, że tak naprawdę powinnam być wdzięczna za to, że mogę to odczuwać. Że nie krwawie, że beta rośnie, że wszystko jest najprawdopodobniej ok... A ja marudzę bo mi słabo... 😭 Tak mi przykro za każdą kobietę która traci swoje maleństwo. Trzymajcie się jakoś dziewczyny. Bardzo bardzo mi przykro 😭

Kurde prawie codziennie ktoś tu pisze, że jednak coś jest nie tak, że są jakieś plamienia, poronienia, ciąża się nie rozwija... I zdałam sobie właśnie sprawę jak było mi dziś źle bo kręciło mi się w głowie, czułam się mega słaba i rozbolała mnie głowa. Leżałam od 13-16 i "umierałam" a teraz zdałam sobie sprawe, że tak naprawdę powinnam być wdzięczna za to, że mogę to odczuwać. Że nie krwawie, że beta rośnie, że wszystko jest najprawdopodobniej ok... A ja marudzę bo mi słabo... 😭 Tak mi przykro za każdą kobietę która traci swoje maleństwo. Trzymajcie się jakoś dziewczyny. Bardzo bardzo mi przykro 😭
Tulę Cie mocno. Widzę, że też już u Ciebie hormony biorą gorę. Ja właśnie leżę i płaczę na serialu 😂 Ciekawa jestem jak będę wyć u gine dziś. Jak debil na bank. Ja nie narzekam na złe samopoczucie. Jestem ogromnie wdzięczna za to co mam i na pewno będzie dobrze. Musi być. Trzymaj się mocno i też myśl pozytywnie 😘

Dokładnie
Już widzę duże różnice w ciąży. W 1 całkiem inaczej.
Co do jedzenia to się pilnuje.
To moja 1, więc nie mam na razie porównania 🙈 Dziś powiem położnej o tym braku apetytu, pewnie będzie się nawet pytać, ale no staram się jeść przynajmniej 3 posiłki dziennie. Powinnam jeszcze jakieś owoce i warzywa podjadać w międzyczasie.

reklama
U mnie chyba apetyt teraz się zmieni, od dziś. Póki co zarlam jak najeta, wszytko co miałam pod ręką [emoji23][emoji23] Dziś przez te mdłości skusiłam się mega do zjedzenia obiadu i napad muli...blleeee[emoji1785][emoji2961]
To moja 1, więc nie mam na razie porównania [emoji85] Dziś powiem położnej o tym braku apetytu, pewnie będzie się nawet pytać, ale no staram się jeść przynajmniej 3 posiłki dziennie. Powinnam jeszcze jakieś owoce i warzywa podjadać w międzyczasie.

Do góry