reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
nie ma co sie bać :) dobrze ze ktoś reaguje i zwraca uwagę bo nieodpowiednie wyraźnie moze kogoś urazić, ja ten post przeczytałam ale zostawilam bez komentarza... a z 2 strony szkoda ze na grupie wysylamy na siebie zgloszenia..
Ja się mało co udzielam ostatnio bo się boje ze cos napisze i ochrzan dostane od dwóch w sumie osób .
Ja nikomu nic nie podkablowalam ale ten kto to zrobił POLAĆ JEJ !!! 😘 może w końcu bez stresu się tu wchodzić na ten wątek będzie .
Troszku milej a zrobi się przyjemniej.
Wystarczy tylko poczytać z 20 stron ciągiem i widać jak niektóre dziewczyny są mega chamskie. Ja to już dawno pisałam chyba z tydzień temu że nie podoba mi się ze są niektóre z was mega chamskie .
I chciałabym tu podkreślić ze to ciągle te same osoby .

reklama
Do góry