Gunka
Fanka BB :)
No nie za bardzo bylamNo to jesteś wprawiona w bojuale super

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie za bardzo bylamNo to jesteś wprawiona w bojuale super
No to superDziewczyny będzie dobrzerachunkowe ciachu i po strachu
ja się czuję jakbym wogule nie rodziła
![]()
To tym bardziej się ciesze,że czujesz się dobrzeNo nie za bardzo bylampoprzedni porod 7lat temu także już zapomniałam co nieco
![]()
Wody mi zaczynały odchodzić takie podbarwione krwią. Skurcze bolesne dopiero mi się zaczely około 6ranoNo to superteż bym tak chciała
a najpierw Ci odeszły wody czy z tymi skurczami pojechałaś?
Rodzeństwo szczęśliweTo tym bardziej się ciesze,że czujesz się dobrzejak synuś? Rodzeństwo szczęśliwe?
Jak warunki w szpitalu? I sam poród? Położne super?
A pewnie warto pocierpieć dla takiego maleństwaRodzeństwo szczęśliwesynus narazie spokojny. W szpitalu super mam nawet sale pojedynczą. Położne mi się trafiły babki pierwsza klasa. Na porod nawet nie narzekam bo myślałam że będzie gorzej. Najgorsze były dla mnie te skurcze parte. Ale było warto
![]()
A pewnie warto pocierpieć dla takiego maleństwa [emoji7] Ja już też bym chciała mieć to za sobą ale pewnie jeszcze poczekam [emoji16]
Nigdy nie mów nigdyA pewnie warto pocierpieć dla takiego maleństwaJa już też bym chciała mieć to za sobą ale pewnie jeszcze poczekam
![]()
Ja się boje ze przegapie te wody że pomysle że poprostu się posikalam he a ja już nie pamiętam jak to jest pierwszego syna urodziłam 10 lat temu.Wody mi zaczynały odchodzić takie podbarwione krwią. Skurcze bolesne dopiero mi się zaczely około 6rano
Oby heheNigdy nie mow nigdytego nie przewidzisz
![]()