Agnieszka 30
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przegapiszJa się boje ze przegapie te wody że pomysle że poprostu się posikalam he a ja już nie pamiętam jak to jest pierwszego syna urodziłam 10 lat temu.
Też to kilku osobom mówiłam, co jak przegapie? Bo terez jak aplikuje luteinę to ciągle we wkładkach? A one,że nie ma opcji, że się to sączy i tego nie zatrzymaszJa się boje ze przegapie te wody że pomysle że poprostu się posikalam he a ja już nie pamiętam jak to jest pierwszego syna urodziłam 10 lat temu.
Zrobisz kroka i ci się po nogach poleje.Też to kilku osobom mówiłam, co jak przegapie? Bo terez jak aplikuje luteinę to ciągle we wkładkach? A one,że nie ma opcji, że się to sączy i tego nie zatrzymaszja w ogóle nie wiem na co czekać bo pierwszy poród.
Mi przez cały porod dochodziły. Co skurcz to chlust wodamiTeż to kilku osobom mówiłam, co jak przegapie? Bo terez jak aplikuje luteinę to ciągle we wkładkach? A one,że nie ma opcji, że się to sączy i tego nie zatrzymaszja w ogóle nie wiem na co czekać bo pierwszy poród.
Co ma poród do znieczulenia? Oni są nienormalni...U nas ani w prywatnych ani w panstwowych w sumie brak rodzinnych. W jednym szpitalu zgadzaja sie ale wtedy brak znieczulenia. Przy cc nawet nie ma opcji. 2 prywatne kliniki i 2 szpitale panstwowe. Bialystok
Tu masz stanowisko konsultantow pobrane ze strony szpitala ogolnie. I cos jeszcze bylo ale bym musiala poszukacCo ma poród do znieczulenia? Oni są nienormalni...
We wtorek 35+0A jak się czujecie? U mnie dziś delikatne skurcze. W nocy tak kręgosłup boli że ani spać nie mogę. Dziś 37+6 i w sumie to już mogłabym się kłaść do poroduale chyba jeszcze trochę sobie poczekam...
A to ciekawe bo Ministerstwo wydawało zupełnie inne oświadczeniaNo wlasnie teoretycznie nic [emoji23] ogolnie wyszla z tego niezla afera. Tu masz stanowisko konsultantow pobrane ze strony szpitala ogolnie. I cos jeszcze bylo ale bym musiala poszukacZobacz załącznik 1175866
No też mi mowili że się sonczy ale i tak zawsze jest jakaś obawa. Ja mam drugi ale co z tego jak po tylu latach można zapomnieć i z synem odeszły mi wody w nocy jak spalam w szpitalu poczułam tylko że mi mokro i się obudziłam później już mi nic nie leciało dostałam tabletkę na wywołanie porodu bo zero rozwarcia i później już poszlo. A teraz i tak się czuję jak bym pierwszy raz miała rodzic i tak się boje masakra heTeż to kilku osobom mówiłam, co jak przegapie? Bo terez jak aplikuje luteinę to ciągle we wkładkach? A one,że nie ma opcji, że się to sączy i tego nie zatrzymaszja w ogóle nie wiem na co czekać bo pierwszy poród.