Agnieszka 30
Fanka BB :)
DziękujęGratulacje! Odpoczywajcie i cieszcie się sobą
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęGratulacje! Odpoczywajcie i cieszcie się sobą
![]()
DziękujęSuper, gratuluje![]()
Ja tak miałam. Pewnie już cię bierze kto wie czy nie tym pierwszym terminem.Dziewczyny czy wy tez macie takie bóle jak na miesiączkę tylko ze o wiele bardziej silniejsze umiejscowione w dole pleców ? Ja tak mam każdej nocy od dwóch dniból jest duzy ... byłam u lekarza narazie 1 cm rozwarcia i czekamy ale powili mnie to wykańcza ... termin miał być na 13 ale przesunął się na 17.
Tak ja tez takie mam kilka razy dziennie zlapie mnie na okolo 5-10 min i przechodzi a termin mam dopiero na 25.10Dziewczyny czy wy tez macie takie bóle jak na miesiączkę tylko ze o wiele bardziej silniejsze umiejscowione w dole pleców ? Ja tak mam każdej nocy od dwóch dniból jest duzy ... byłam u lekarza narazie 1 cm rozwarcia i czekamy ale powili mnie to wykańcza ... termin miał być na 13 ale przesunął się na 17.
O rany to faktycznie . Mi kazali czekać na sali na położna do momentu aż nie powiedziałam ze muszę już przeć . I wtedy 9 cm rozwarcia już miałamTo bardzo możliwe że też tak będę miała nim całkiem mnie weźmie. Tylko ja będę musiała jechać szybciej do szpitala bo mam 40 km
Gratuluje ! Super wiadomoscMelduję że jestem rozpakowanadzisiaj o 4:47 przez cesarkę 4100 waga
Natanek
![]()
Powiem Ci że mój mały to też niezły gagatekGratuluje ! Super wiadomoscja trochę z opóźnieniem bo mała daje czadu . Dużo zdrówka dla was <3
Ale Wam dobrze dziewczyny że już macie dzieciaczki przy sobie...Powiem Ci że mój mały to też niezły gagatekAle i tak jestem już taka szczęśliwa że go mam przy sobie ❤❤❤