Mama23?????
Fanka BB :)
Ja mam dopiero 9 marca ale zastanawiam się czy jednak nie pójść wcześniejWtrącę się, bo ja mam 4+1... a może 4+2 (?). Wizytę mam dopiero 3 marca. Do tej pory muszę spiąć pośladki i jakoś wytrzymać w niepewności![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam dopiero 9 marca ale zastanawiam się czy jednak nie pójść wcześniejWtrącę się, bo ja mam 4+1... a może 4+2 (?). Wizytę mam dopiero 3 marca. Do tej pory muszę spiąć pośladki i jakoś wytrzymać w niepewności![]()
Mnie też kusi, ale akurat będzie mi 7 tydzień leciał, to przynajmniej powinny być już konkretyJa mam dopiero 9 marca ale zastanawiam się czy jednak nie pójść wcześniej![]()
a ja takie dalsze okolice PoznaniaHahha w tym samym czasie napisałyśmy![]()
DobreWykąpana, pachnąca, kładę się pomału spać z moją blastocysta Klarunią![]()
Ja też BydgoszczBydgoszcz [emoji4]
To ja odważnie powiem - Poznań! :-) ktoś, coś?
Ja też Poznań [emoji119]A ja Poznań [emoji16]
Mi mąż przepowiedział w półśnie, jeszcze w okolicach owu, że będę mieć termin na 18.10Ja według kalkulatora na 18. 10. Więc pozdrawiam mamuśkę w tym samym tygodniu![]()
O i ja z KrakowaJa obok KrakowaŚwiątniki Górne. Który już tydzień?
![]()
Ja chyba Kopernika....Mi mąż przepowiedział w półśnie, jeszcze w okolicach owu, że będę mieć termin na 18.10więc może jeszcze coś się zmieni!
O i ja z Krakowai ze szpitali rozważam Ujastek