Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie sytuacja jest rozwojowa, bo nie mam też już i zapachu, ale dzięki temu nie męczą mnie mdłości, które lekko zaczeły się wczesniej pokazywać.Kurcze a co gin mówi na ten temat? Też się tego obawiam w dzisiejszych czasach... Masz gorączkę?
Ja też mam coś z tym zimnem... Właśnie zastanawiałam się o co z tym chodzi. Wszystkim ciepło a ja w szlafroku się trzęsęRównież współczuje mdłości, ja w pierwszej ciąży jak i teraz nie doświadczam ich. W pierwszej ciąży jadłam same ostre dania, im bardziej pikantne tym lepiej wchodziło [emoji23] Teraz do kilku dni chce mi się ciagle słonego, sos sojowy dodaje do wszystkiego (nawet do kanapek) [emoji28] dziś posoliłam kanapkę z kiszonym ogórkiem i zapiłam wodą ze słoika po kiszonych [emoji28][emoji28] ostre nadal dobrze wchodzi, ale słone zdecydowanie wygrywa [emoji28]
A co najlepsze jak jestem głodna i nie mam okazji zjeść, to moj organizm od razu odpala rezerwy bo trzęsę się z zimna, mimo ze jestem np ciepło ubrana [emoji28] będzie co wspominać [emoji4]
Bo u nas trafiła się śmietanka towarzyska Xd ciąża jest wystarczająco stresująca. Po co jeszcze się szarpać na forumBrr, zemdliło mnie na samą myśl o tych orzechach i mleku migdałowym, nie wiem czemu tak mam.
@Wylogowana - to super układ! :-) mój mąż niestety jest na własnej działalności i ciągle w biegu, stąd pomysł z tym cateringiem. Też mam mieszane uczucia co do tego, bo kto wie jakich oni tam składników używają, czy tłuszcz dobry, czy higienicznie przygotowują.
Ehh, a to dopiero początek
Powiem Wam, że zajrzałam z ciekawości co u "Wrześniówek", bo mi poród wychodzi koniec września / początek października i powien Wam, że tam nieźle hormony dziewczynom szalejąu nas zdecydowanie spokojniej
Witaj. Mi z kalkulatora wychodzi 22.10.Hej. Chyba również dołączam, termin według OM 24.10.2021Dzisiaj rano zrobilam test i jest blada kreska. Termin do ginekologa na 15 marca
![]()