Mi na bol glowy paracetamol nie pomaga. Za to jak sie ponacieram amolem to mi przechodzi. Nie wiecie jak to jest w ciazy z amolem? Wdychac mozna napewno ale nacierać skronie i czolo? W internecie na dwoje babka wrozyla....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Njalepiej chyba z ginekologiem obgadac, np.teleporada na szybkoMi na bol glowy paracetamol nie pomaga. Za to jak sie ponacieram amolem to mi przechodzi. Nie wiecie jak to jest w ciazy z amolem? Wdychac mozna napewno ale nacierać skronie i czolo? W internecie na dwoje babka wrozyla....
Z Twoich słów wynika, że skoro mam bardzo mało ciążowych dolegliwości, to moja ciąża jest słaba? Większe prawdopodobieństwo poronienia? Czy to na podstawie jakiś badań?Słyszałam, że im więcej ciazowych dolegliwości tym mocniejsza ciąża![]()
Myśle że każda ciąża jest inna. Moja 1 była mega objawowa. 2 bezobjawowa. 3 jest dziwnaZ Twoich słów wynika, że skoro mam bardzo mało ciążowych dolegliwości, to moja ciąża jest słaba? Większe prawdopodobieństwo poronienia? Czy to na podstawie jakiś badań?
Szczerze mówiąc, to wczoraj przeczytałam tą wiadomość i bardzo się przejęłam
Oczywiście sprawdziłam w Internecie i ilość objawów podobno nie ma wpływu na „jakość” ciąży. Niektóre kobiety przechodzą bezobjawowo (oprócz braku miesiączki).
Wydaje mi się że to zabobony byłam w ciąży z dziewczynka i zero objawów typu bóle głowy mdłości itp i teraz jest tak samo . Wiec to chyba zależy od organizmu. Koleżanka po wykonaniu testu już wisiała nad muszlą i urodziła synaMyśle że każda ciąża jest inna. Moja 1 była mega objawowa. 2 bezobjawowa. 3 jest dziwnaMówi się potocznie że ciąże z dziewczynkami są bardziej objawowe i ostatnio zaczęłam się zastanawiać mając córkę i syna że teraz mam trzecia płeć
![]()
Wydaje mi się że to zabobony byłam w ciąży z dziewczynka i zero objawów typu bóle głowy mdłości itp i teraz jest tak samo . Wiec to chyba zależy od organizmu. Koleżanka po wykonaniu testu już wisiała nad muszlą i urodziła syna
To nie ma żadnego wpływu. Ja nie miałam z Z żadnych objawów, a koleżanka z pustym jajoem rzygała jak kot...Z Twoich słów wynika, że skoro mam bardzo mało ciążowych dolegliwości, to moja ciąża jest słaba? Większe prawdopodobieństwo poronienia? Czy to na podstawie jakiś badań?
Szczerze mówiąc, to wczoraj przeczytałam tą wiadomość i bardzo się przejęłam
Oczywiście sprawdziłam w Internecie i ilość objawów podobno nie ma wpływu na „jakość” ciąży. Niektóre kobiety przechodzą bezobjawowo (oprócz braku miesiączki).