Mama23?????
Fanka BB :)
O tak wcześnie i już widać. Gratulacje. To może ja też wcześniej się wybioreJest potwierdzone. 4t4d licząc od miesiączki. Następna wizyta 11 marca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tak wcześnie i już widać. Gratulacje. To może ja też wcześniej się wybioreJest potwierdzone. 4t4d licząc od miesiączki. Następna wizyta 11 marca
A który już tydzień? GratulacjeDzień dobry, ja także dziś już po kolejnej wizycie tym razem u mojego Filipka prywatnie, serduszka nadal nie słuchałam ale nie będę narzekać, najważniejsze, że bije jak dzwonmamy już 8.3mm
![]()
Już patrzę na ubranka. Xd jakbym miała mało po laurze. A sprawie se frajdę po usg. I muszę się pogodzić z adapterem do pasów
Dziękuję ☺A który już tydzień? Gratulacje
Pisalaś że po kolejnej wizycie. To kiedy miałaś pierwsza jeśli mogę zapytać?Dziękuję ☺
7+3/ 7+2 (każda apka inaczej pokazuje)
Ogromnie się cieszę, że wszystko dobrze! <3 Odpoczywaj, relaksuj i staraj się nie stresować.Mówiłyście, ale ja po swoich przejściach to widzę tylko czarny scenariusz![]()
a co fajnego o ciąży polecasz do czytania?Hej Dziewczyny - jako książkowy mol udzielę się tutaj :-) z tego co wyczytałam (Twoja ciąża tydzień po tygodniu L. Regan) to takie praktyki były właśnie wcześniej stosowane. Doświadczony ginekolog jest w stanie stwierdzić ciąże m.in.po niebieskawo - fioletowym zabarwieniu narządów rodnych kobiety. Do tego te powiększone piersi i widoczne żyłki. Może trafiłaś po prostu na ginekologa, który działa wg swojego schematu. Co do USG to w książce też pisali o tym, że pierwsze dopiero po 10 tyg.ciąży. myślę, że to że teraz mamy USG na każdej wizycie po części wynika z tego, że chodzimy prywatnie (płacę to wymagam), a po części z tego, że faktycznie teraz ten sprzęt do USG nie kosztuje milionów monet, więc lekarze też tak nie szczędzą. Kolejny powód może być taki, że ginekolodzy / położnicy starszej daty mogą wychodzić z założenia, że w tych pierwszych tygodniach lepiej tam nie zaglądać, nie gmerać, niech się rozwija
(choć to akurat już mój domysł, moje zdanie), bo przecież prenatalne i tak się robi najszybciej od 11 tygodnia, więc wtedy jeateśmy w stanie wykryć dopiero jakieś wady.
1. Prywatnie - 28.01 czyli 4+3 nie było nic widaćPisalaś że po kolejnej wizycie. To kiedy miałaś pierwsza jeśli mogę zapytać?![]()