Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To moja 4 ciąża ale 2 prowadzona w UKDokładnie temat rzekato Twoja pierwsza ciąża? Ja też z uk. Póki co w poniedziałek mam wizytę u polskiego gina 7+5 bedzie, czekam na
a później badania krwi już umówione tego samego dnia a na usg 16 marca mam wyznaczone już jako 12 tydzien
![]()
Ja tez jestem tego zdania ale mam prace mega fizyczna i nosze ciezary wiec w pracy już zglosic musialam a jak to bywa w wielkich skupiskach wiadomość o mojej ciąży rozeszła się w ciągu godziny i szczerze? jestem tak wsciekla ze wszystko już teraz musiało wyjśćTeż jestem tego zdania. Ja też się jeszcze nie pochwalilam ani rodzinie ani w pracy.
Co za brak wychowania że ludzie tak się rzucająJa tez jestem tego zdania ale mam prace mega fizyczna i nosze ciezary wiec w pracy już zglosic musialam a jak to bywa w wielkich skupiskach wiadomość o mojej ciąży rozeszła się w ciągu godziny i szczerze? jestem tak wsciekla ze wszystko już teraz musiało wyjśćbo inni pracownicy zaczęli się rzucać dlaczego nagle robie latwa robotę czemu co chwile jestem na przerwach itd no i poszło w obieg i teraz mam nadzieje ze po drodze nic złego się nie stanie i bedzie za te 8 miesięcy szczęśliwe zakończenie
Niezłe jaja z tym alkoholemOd 6 rano piękę i gotuje ale znając mnie o 20 już będę w łóżku. Bo tak to wygląda u mnie od rana pełna energii a pod wieczór nie nadaje się do niczego . Najgorsze w tym wszystkim jest to że mam ochotę na % nawet wódkę bym wypiłaa ogólnie to ja jestem anty alkoholowa . Śnią mi się po nocach drinki i imprezy.
![]()
jeśli chodzi o ten sen to ja miałam podobną akcję, tyle że ze słodyczami. Nie wiedzieć czemu od początku ciąży nie mogę patrzeć na czekoladę i większość słodyczy (chociaż nie jestem jakaś anty - słodyczowa), a ostatnio śniło mi się, że byłam na jakiejś egzotycznej wycieczce i tam mieli takie miejscowe czekoladki do zabrania do siebie do kraju jako upominek. Jak zlądowałam do pokoju hotelowego to wszystko na raz wpierdzieliłam, normalnie czułam taką euforię, wyrzut endorfin
obudziłam się aż z takim uśmiechem od ucha do ucha, pomyślałam o czekoladzie i...mnie zemdliło
hahahaU mnie w pracy kazdy żyje zyciem innych,a na swoje nie popatrzyCo za brak wychowania że ludzie tak się rzucająja powiedzialam w pracy o ciąży i kurde nawet lekkiej tacy mi nie pozwalają nosić
bardzo pomagają, wszystkie ciężkie rzeczy przenoszą i nie ma problemu.
GratulacjeCześć Dziewczyny!
Mam nadzieję, że mogę dołączyć? Od kilku dni czytam Wasze wpisy.. Tydzień temu zrobiłam test i wyszly 2 kreseczki, mamy 2 córki 6 i 3. O to Malenstwo staraliśmy się ponad pół roku, ale nic nie wychodziło, w październiku była ciąża biochemiczna, okazało się że młodsza córka choruje i od grudnia zakończyliśmy staraniaw styczniu wszystko dzidziusiowe sprzedaliśmy lub oddaliśmy, a tu taka niespodzianka
nadal nie umiem uwierzyć.. We wtorek mam wizytę, a termin porodu wychodzi na 22.10
Ja też, umyłam się i czuje jakbym przebiegła maraton...To Ty musisz się dobrze czuć) ja to bym padła tam na dobre przy takiej aktywności
![]()