JuLa?
Fanka BB :)
Wiek tylkoMasz jakieś wskazania do ich zrobienia ? Czy dla własnej wiedzy?
Dla mnie to chyba za duży stres... ja zostanę przy prenatalnych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiek tylkoMasz jakieś wskazania do ich zrobienia ? Czy dla własnej wiedzy?
Dla mnie to chyba za duży stres... ja zostanę przy prenatalnych
Zostawiają dzieciMam nadzieje że Polska pójdzie po rozum do głowy i zaczną robić każdej kobiecie prenatalne z krwi tyle młodych dziewczyn rodzi chore dzieci . Chociaż widzę że dużo ostatnio się zmieniło przestali kąpać dzieci zaraz po porodzie . Nie wiem czy dalej zabierają pielęgniarki dzieci i oddają tylko do karmienia ?
Z drugiej strony po co w Polsce wiedz czy dziecko zdrowe czy chore jak i tak nie można terminować ciąży . Można leczyć pewnie cześć chorób ale nie w każdym przypadku mamy taka możliwość . Trzeba wierzyć że u nas dzieciaki rosną piękne i zdrowe !Mam nadzieje że Polska pójdzie po rozum do głowy i zaczną robić każdej kobiecie prenatalne z krwi tyle młodych dziewczyn rodzi chore dzieci . Chociaż widzę że dużo ostatnio się zmieniło przestali kąpać dzieci zaraz po porodzie . Nie wiem czy dalej zabierają pielęgniarki dzieci i oddają tylko do karmienia ?
I tez dla zwolenników szczepień) mocno zmienił się kalendarz szczepień. Wczoraj czytałam ze wprowadzono w tym roku rotawirusy bezpłatnie. Już pneumokoki są bezpłatne . To duże oszczędności . Ja wydawałam koło 1000 zł na każdej wizycie szczepionej
Kochana wiem niestety leczyć to chyba za dużo powiedziane państwo ma w dupie chore dzieci bo na to kasy nie ma zostają fundacje i zbiórki .Z drugiej strony po co w Polsce wiedz czy dziecko zdrowe czy chore jak i tak nie można terminować ciąży . Można leczyć pewnie cześć chorób ale nie w każdym przypadku mamy taka możliwość . Trzeba wierzyć że u nas dzieciaki rosną piękne i zdrowe !