Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każdy ma inaczejJa dziś poszłam na betę więc przynajmniej będę miała pewność 100% chociaż już dwa testy zrobiłam I grube krechy. Ale, że nie dowierzam jeszcze to muszę beta potwierdzić
Staraliśmy się 7 cykli. Dla niektórych to może być krótko, dla mnie ostatnie dwa cykle to już była lekka frustracja. Jeszcze do tego każda z moich koleżanek mówiła, że od razu w ciąży były jak zaczęły starania. Więc wiadomo człowiekowi różne myśli do głowy już przychodziły.
ja mam większość ciuchów po Młodej odłożoną, więc przydałaby się dziewczynka drugaFajnie, że nas przybywa [emoji4] byłam przed chwilą u mamy. Robi pierogi i nie mogłam wytrzymać zapachu kapusty. Musiałam wrócić do domu. Miałam tak w ciąży z synem, do tego ciągle pić mi się chce, więc pewnie chłopak będzie.
Obstawiacie jakąś plec u siebie ?
ja mam 4 dni do @ i też dzisiaj testowałamDziewczyny po cichutku się z wami witamjestem jeszcze wprawdzie 5 dni do @ ale już dzisiaj wyszła mi delikatna drugą kreska na dwóch testach także mam cichą nadzieję że jednak jest coś na rzeczy
![]()
ok. widzę w postach, że dziewczyny piszą o częstym wykonywaniu badania beta. czemu służy to badanie? jestem zielona w tych tematach to moja pierwsza ciąża. Wizytę mam dopiero 13.02.Zależy od dnia cyklumy mamy jeszcze kilka dni do planowanego terminu miesiączki, stąd stężenie hormonu hcg jest niższe i kreska słabsza.