Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurna za 3 H ginekolog. Mam conajmiej 3 czarne scenariusze w głowie Xd
O, Śrem ma takie pozytywne opinie?Ja jeszcze nie wstałam z łóżka takiego mam dziś leniaa muszę się zebrać do pracy
Moja kumpela rodziła 3 miesiące temu i nie miała opłaconej położnej ale wybrała szpital bardzo polecany w naszej okolicy tj. W Śremie i tam położna była z nią cały czas taka która miała dyżurpoprzednia też tam rodziła i miała tak samo
Ja mimo wszystko mam wątpliwości bo mam wrażenie że z Poznania tam za daleko![]()
O, Śrem ma takie pozytywne opinie?
Niezle sie zlozylo, bo mnie dzisiaj cos tknelo i czytalam o porodowkach w Poznaniu, na poczatku myslalam o Polnej, ale tam podobno traktuja kobiete jak intruza jak ciaza nie jest powiklana, potem duzo dobrego slyszalam o Raszei, ale opinie w necie sa juz rozne. Przewinal mi sie jeszcze gdzies szpital im. Sw Rodziny czy jakos tak, ale mam wrazenie, ze tam sa jacys religijni fanatycyi ze nie dadza znieczulenia, bo porod jest rzecza naturalna i kobieta ma cierpiec, a nie
Wolalabym kogos normalnego.
A w tym Śremie jest tylko jedna porodowka?
Jak trza bedzie to przetrzymam zeby tam dojechac![]()
Podpięte cały czas do ktg?są dwie opcje, albo rodzisz normalnie i wychodzisz z załozenia ze Twoj lekarz się Tobą zajmie i persolel medyczny, albo opłacasz sobie położną, która cały poród Ci towarzyszy. Niestety bardzo często bywa że lekarzy nie ma przy porodach, mnie moj zostawil bo był se na nartach... a dziewczyny rodzą same. Oczywiście są podpięte pod ktg i raz na jakiś czas ktoś zawita sprawdzić, czy żyją, ale pierwszy poród to ogromny stres i lepiej sie zdac na osobye doswiadczona ktora bedzie przy Tobie od rana do wieczora. Moja kuzynka nie oplacala nikogo i rodzila tylko z mezem, dali jej gaz rozweselajacy i se radź. Z druga kuzynka kozystalysmy z tej samej poloznej i bylam wychuchana, wypieszczona, wszytsko mi wyjasnila. Caly pobyt w szpitalu monitorowala jak se radze po porodzie i w razie czego moglam tez dzwonic pozniej.