Wylogowana
Fanka BB :)
Dziewczyny a używacie jakiejś aplikacji do ciąży? Ja powiem szczerze, że do tej pory używałam Ovufriend ale teraz by się przydała jakaś typowo na ciąże 
Coś polecacie?
Coś polecacie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja polecam książkę: Ciężarówką przez 9 miesięcyDziewczyny a używacie jakiejś aplikacji do ciąży? Ja powiem szczerze, że do tej pory używałam Ovufriend ale teraz by się przydała jakaś typowo na ciąże
Coś polecacie?
W książke na pewno się zaopatrzę. Aplikację chce mieć bo to zawsze jakiś dodatek i zawsze fajnie wszystko wylicza. To Ovufriend używałam tylko po to żeby gdzieś moc sobie powpisywać obserwacje itp.Ja polecam książkę: Ciężarówką przez 9 miesięcynajlepszy towarzysz pierwszorazowej ciężarnej
![]()
Otrzymałam przed chwilą wiadomość, że mam się określić do poniedziałku czy się zaszczepię... i co teraz. Będę musiała zrezygnować jakoś grzecznie bez podawania przyczyny.
Tyle tylko, że do lekarza się nie dostanę do poniedziałku... A i co on by mógł stwierdzić na 4 dni przed planowanym @... Po prostu zrezygnuję. Jak zaczną dopytywać, to się będę martwićNa tak wczesnym etapie ciąży żadne lekarza i tak nie wydał by ci zgody na szczepienie, znam przypadki szczepienia na covid ale w zaawansowanej ciąży
Zazdroszczę biustu. Ja mam miseczkę G. W ciąży pod koniec miałam już J...Ale nas tutaj dziś przybyłogratulacje dla wszystkich!
Z aplikacji polecam preglife i ciaza+
Ja to z tych których natura nie obdarzyła dużym biustem ale teraz to chociaż mam taki pełny, fajny![]()