• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Ja lubię Pepsi do popicia jak coś ciężkiego zjem, tak to już dawno nie kupujemy, co do coli zero, kiedyś spróbowałam i wydawała mi się jeszcze bardziej słodka niż zwykła
Pepsi mialam okazje niedawno sprobowac, tez ta zero, bo nie bylo coli i w sumie tez jest git :-) nawet sie lepiej sprawdzila, bo mialam wrazenie ze jest bardziej gazowana niz cola, a o cos mega gazowanego mi chodzilo

Dobrze,że do Maca mam najbliżej 60 km, bo na bank byłabym z obsługą na cześć 😀
Staram się urozmaicić menu w owoce, jogurty,bo wcześniej było bardzo ubogo. Kawa w ogóle mnie nie pociąga, natomiast coca cola taka nagazowana pomaga na "kaca".
W pierwszej ciąży smarowałam się jakimś niemieckim specyfikiem i dawała radę,po porodzie przestałam i białe prążki posiadam w okolicy ud. Miałam na plusie 25, w tym oprócz dziecka sama woda. Chodziłam spuchnięta od 5 mc. Dobrze, że było lato, ponieważ japonki to jedyne obuwie,w które się mieściłam.
Wiem,że o wiek się nie pyta, ale czy dużo nas jest +35 😀 bo jakoś się tak martwię,że tylko ja taka "stara" 🤪
Ja mam 34 😱

Dobrze,że do Maca mam najbliżej 60 km, bo na bank byłabym z obsługą na cześć 😀
Staram się urozmaicić menu w owoce, jogurty,bo wcześniej było bardzo ubogo. Kawa w ogóle mnie nie pociąga, natomiast coca cola taka nagazowana pomaga na "kaca".
W pierwszej ciąży smarowałam się jakimś niemieckim specyfikiem i dawała radę,po porodzie przestałam i białe prążki posiadam w okolicy ud. Miałam na plusie 25, w tym oprócz dziecka sama woda. Chodziłam spuchnięta od 5 mc. Dobrze, że było lato, ponieważ japonki to jedyne obuwie,w które się mieściłam.
Wiem,że o wiek się nie pyta, ale czy dużo nas jest +35 😀 bo jakoś się tak martwię,że tylko ja taka "stara" 🤪
Ja mam wszędzie wkoło 8km/10/11/13🙈
Co do wieku w maju kończę 32

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry