Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam odwrotnie. Nie mogę niczego przełknąć. Nie to, żeby mnie odrzucało, czy żebym miała mdłości... Po prostu czuję się wiecznie najedzona. Mam brzuch tak wielki i twardy, że nie mogę zwalczyć wrażenia, że jest wiecznie pełny.Mam pytanie czy któraś z Was też ma takie napady głodu czasem w nocy. Ja miałam tak samo w 1 ciąży i wykańczam się . W dzień niewiele jem bo mój organizm nie przyjmuje albo raczej zmysł powonienia większość odrzuca. Do tego jestem wysoka i szczupła i mój Dzidź rośnie i boję się że głoduje. W nocy dzisiaj obudziłam się z takim głodem jakbym miała zakończyć swój żywot . Ledwo doszłam do kuchni i o 2 w nocy gotowałam makaron i zupę mleczną. A rano przez to zdycham z mdłości i znowu z głodu . Nie jest łatwo![]()
Wizytę mam w czwartek i nie wiem czy dzwonić żeby mnie przyjął wcześniej?Mnie w każdej ciąży bolą od początku do końca, ale to może jest indywidualna sprawa, kiedy masz wizytę?
Ja też mam 8 marcaDzień dobry, ja mam wizytę 8 marca. Piersi bolą, brzuch ok. Ale od 2 dni leżę grzecznie w łóżku i dziś też się na to zapowiada - dopadła mnie choroba, gardło,katar i lekka temperatura. Domowymi sposobami leczenie marnie idzie
. Biorę Wit c, inhaluje się woda morska, imbir,cytryna,miód , syrop z mleczy. Mam nadzieję że kiedyś mi przejdzie. Miłego dnia wszystkim!
Wiesz, że trochę mi teraz ulżyło?@anio0 opisałaś dokładnie to jak również ja się czuję, nic przyjemnego więc łącze się w bólu
Ktoś się pytał o ból piersi, mnie bolały od samego początku a gdzieś w tamtym tygodniu przestały, czuje je tylko czasami ale to już rzadko i bardzo delikatnie, u mnie dzisiaj 6+4 , mam nadzieję że wszystko jest ok bo u lekarza jeszcze nie byłam, za tydzień w środę dopiero wizyta.
A jeśli chodzi o śluz to ja prawie wogóle nic nie mam, także co osoba to inaczej.
Ja tak samo miałam wizytę a następna dopiero 27 marca... To będzie 12 tydzien kurcze długo jeszcze.ja też byłam w 7 tyg dokładnie 6+4 mam Założona kartę ciąży i lekarka proponowała mi L4 ale nie wzięłam![]()
Taaaak! Też w tę środę. Według OM będzie to dopiero 6+0, ale chciałabym zobaczyć czy wszystko zmierza w dobrym kierunkuJa też w środę, mam stresa, bo na poprzedniej był tylko pęcherzyk ciążowy, ale jestem dobrej myśli, teraz musi już być
Na którą godzinę, ja na 15.40 @Latowkato Ty też w tą środę idziesz?