Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam dziś to samo w pracy od rana mdłości, później mnie zwymiotowało, potem z automatu wzdęty brzuch i niestety musiałam wyjść wcześniej z pracy...@anio0 wiem bo też tak mam jak ktos ma podobnie do mnienie to żebym się cieszyła z czyjegoś złego samopoczucia, ale jakoś tak raźniej się wydaje jak ktoś jeszcze przechodzi to samo
No u mnie dzisiaj bardzo kiepsko, ledwo siedzę w pracy... Oddycham głęboko bo mam wrażenie że zaraz pawia puszczę, chyba sobie wykrakałam to dobre samopoczucie jak ostatnio pisałam. Dziewczyny poratujcie jakimś sposobem, bo nie wiem jak wysiedzę do tej 16...
To już spory brzuszek. Ładnie widaćTo my z dzisiaj) Postanowiłam też zacząć pstrykać fotki co miesiąc
) Dziś 9 z kawałkiem
![]()
Chyba większość kobiet na tej grupie za dobrze nie przechodzi początki.Więc razccej nie smecisz@Mama23????? Ja jakoś dałam radę do końca i bez wymiotowania ale jeśli tak będzie codziennie to kiepsko to widzę niestety
Zaopatrzylam się w różne przekąski, cole i imbir w razie czego i zobaczę jak to będzie wyglądać, bo dzisiaj niestety prawie nic nie zrobiłam, tak źle się czułamprzepraszam, że wam dzisiaj tak smece...
U mnie wiedzą dwie koleżanki i M. Reszcie powiemy na święta, jeśli wszystko będzie ok na usgNie wiem jak u was ale u mnie w najbliższej rodzinie i w pracy wiedzą o ciazy. U was też tak jest ze dziwią się jak to możliwe że to np dopiero 7 tydz a można tak źle się czuć?
Ja mam podobnie i coraz częściej myślę o L4. Dzisiaj to w ogóle prawie zemdlałam, już czułam że odpływam, ale małżonek mnie usadził na krześle, powachlował i jakoś się wykaraskałam, ale to pokazuje, że chyba nie ma co się męczyć. Chciałam walczyć przynajmniej do połowy ciąży, ale co to za praca, która jest tak nieefektywna, a ja przy tym ledwo zipie.@Mama23????? Ja jakoś dałam radę do końca i bez wymiotowania ale jeśli tak będzie codziennie to kiepsko to widzę niestety
Zaopatrzylam się w różne przekąski, cole i imbir w razie czego i zobaczę jak to będzie wyglądać, bo dzisiaj niestety prawie nic nie zrobiłam, tak źle się czułamprzepraszam, że wam dzisiaj tak smece...