anio0
Fanka BB :)
Ja mam ok. 130 km.Ja mam godzinę drogi do Trójmiasta![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam ok. 130 km.Ja mam godzinę drogi do Trójmiasta![]()
Mnie jak zaczyna głowa boleć to znak że potrzebuję jakiegoś batonika. Nie wiem jak to działa z tymi slodyczamiMi się strasznie chce cały czas czegoś słodkiego, ale jak tylko coś zjem robię się senna i kręci mi się w głowie.![]()
Ja małopolskaJa też nie miałam plamienia implatacyjnego i martwiłam się, że może coś ze mną jest nie takja jestem z okolic Krakowa, mam tu jakąś bratnią duszyczkę?
![]()
Mamy karty biblioteczne... ale biblioteka za daleko. Więc kupuję i kupuję.@anio0 my dużo wypożyczamy teraz książek ale swoją kolekcję też mamy, trzymamy na polkach wiszących. A swoją droga możesz polecić jakieś fajne książki dla dzieci?
Wasze dzieci od samego początku lubialy książki?Mamy karty biblioteczne... ale biblioteka za daleko. Więc kupuję i kupuję.
Co do polecenia, to jaki wiek Cię interesuje? Jakaś konkretna tematyka?Osobiście muszę mieć książki z cyklu Cała Polska Czyta Dzieciom oraz te nagrodzone w konkursie A. Lindgren
![]()