JuLa?
Fanka BB :)
A Ty skąd jesteś ? Ja też z BydgoszczyA ostatnio się zastanawiałam czy ktoś jest z Bydgoszczy lub okolic
Co do spania też mam tragedię, bo wstaje do toalety 150 razy i jest tak ,że zasnąć nie mogę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Ty skąd jesteś ? Ja też z BydgoszczyA ostatnio się zastanawiałam czy ktoś jest z Bydgoszczy lub okolic
Co do spania też mam tragedię, bo wstaje do toalety 150 razy i jest tak ,że zasnąć nie mogę.
Czy ja też mogę prosićNa Priv ci napisałam) Prowadzę u niego 3 ciążę i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście prywatnie przyjmuje ale ma doskonały sprzęt i spokój w sobie
![]()
Okolice Bydgoszczy gmina DobrczA Ty skąd jesteś ? Ja też z Bydgoszczy))
Okolice Bydgoszczy gmina Dobrcz [emoji16]
Właśnie chciałam do niech pójść, ale jak widzialam terminy na znany lekarz to podziękowałam. Chodzę do dr. Dziedzica starszy Pan, ale sympatyczny wszystko wytłumaczył, badania krwi w cenie, też ktoś mi go polecił.Super. Ja polecam do badań i prowadzenia ciąży dr Kłyszejko w Eskulapie [emoji4]
Myślę, że zależy od miasta i przychodni. U mnie pappa ok. 200-300, usg ok. 150 - 250, beta 30 - 55 zł, także myślę, że jest spoko.Dziewczyny, staram się czytać wszystko, ale jak zwykle mało rozmowna jestem.Ostatnie pare dni miałyśmy bardzo dużo wizyt i ja również jestem po.
U zarodka (nie wiem jak teraz nazywać)wszystko okej, urósł 1,6cm w 2 tygodnie i ma już prawie 2cm (8+2 tc). I przez ten wzrost o 2 dni wcześniej przesunęła się wyliczona data porodu. Tętno 172
W przyszłym tygodniu idę na wszystkie badania z krwi i mam się umówić na prenatalne.
Czy cena za USG, PAPPA i beta hCG 350zł jest w porządku?
A dlaczego nie robiłaś tego na nfz cik?A jakaś dziewczyna z opolskiego jest?
Przedwczoraj robiłam HIV, kiłę, rzeżączkę i przeciwciała, płaciłam 122 zł.
Tylko pierdoła ze mnie, źle powiedziałam jaką m grupę krwi ma przeciwciała muszę jeszcze raz![]()
Chodzę prywatnie do gin. U nas na NFZ przyjmuje tylko 81 letni lekarz, więc wieszA dlaczego nie robiłaś tego na nfz cik?