Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam dwójkę dzieci@meraja haha i jak tu zrozumieć kobietę?dorosła baba by się wydawało, matka dwójki dzieci a boi się przyznać do ciąży, no nic tylko palnąć w ten pusty czerep
![]()
A u Was tez dzisiaj taka smetna pogoda? Nie zacheca zeby z lozka wstac, a co dopiero zeby z domu wyjsc [emoji85]
pogoda masakraA u Was tez dzisiaj taka smetna pogoda? Nie zacheca zeby z lozka wstac, a co dopiero zeby z domu wyjsc![]()
A ok. W takim razie z automatu idziesz na macierzyński płatny 100% masz 14 dni po porodzie żeby zgłosić ze decydujesz się bezpośrednio po nim na rodzicielski i wtedy wypłacany będzie zasiłek w wysokości 80% jeśli zrobisz to później to najpierw będzie 100% a później 60%Chodziło mi o macierzynski rzecz jasna, a nie L4 ;-) zeby sie zadeklarowac na ile czasu ten macierzynski czy pol roku czy rok i ile procent
A w Warszawie pięknie świeci słońceU mnie tez paskudnie, niby ma już tak być przez najbliższy tydzień. Śnieg, deszcz i wiatr [emoji30]