matylkafm
Fanka BB :)
Podziwiam każdego kto decyduje się pracować z dziećmi!!!O, a co teraz robisz? Ja się czasami zastanawiam czy nie rzucić tego wszystkiego w cholerę, ale... to się po prostu kocha, chyba wiesz![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podziwiam każdego kto decyduje się pracować z dziećmi!!!O, a co teraz robisz? Ja się czasami zastanawiam czy nie rzucić tego wszystkiego w cholerę, ale... to się po prostu kocha, chyba wiesz![]()
Kolega mnie namawiał na przejście do korpo, właśnie do branży IT... ale dla mnie Excel jest tak skomplikowany, że samo patrzenie na te kolumny mnie odstraszaWiemdlatego weekendami pracuję w zaocznej szkole
ogólnie jestem matematykiem więc przebranżowiłam się na specjalistę IT
![]()
Z tego, co wiem, przepada tylko wtedy, gdy miałabyś nieobecność dłuższą niż rok. Jeśli byłabyś na L4 nieprzerwanie dłużej niż miesiąc, to o ten czas masz staż wydłużony. Ale jeśli masz kogoś zaufanego szkole, kto zna się na przepisach, to jeszcze spytaj, bo nie chciałabym Cię wprowadzić w błąd. Ta moja wiedza jest sprzed dwóch lat, A w międzyczasie mogło się coś zmienićTo znaczy jeszcze raz? Wytłumacz mi proszę, że mogę do miesiąca wziąć L4? A dłużej niż miesiąc to mianowanie mi przepada?
Ja też! Szacun dla Was kobietki, powinni Was zlotem obsypywac! Kazdy wie, ze ciezko czasem wytrzymac z dzieciakami rodzenstwa / kuzynostwa, a co dopiero z calkiem obcymi. Zawsze sie zastanawialam skad panie przedszkolanki czerpia energie zeby zachowac spokoj w tym chaosie dzieciecych krzykow i zabawPodziwiam każdego kto decyduje się pracować z dziećmi!!!
A przyjmujesz luteine? Bo ona może zawyżać wynik.Dziewczyny, dzisiaj dzwonili do mnie z laboratorium, że ten wynik 20 progesteronu to nie był mój, ze zaszla pomyłka, że mój wynik to 77 prawie 78...... czy to nie jest sporo za dużo? Norma w 1 trymestrze to chyba max 45...
Nie, nic nie przyjmujeA przyjmujesz luteine? Bo ona może zawyżać wynik.
Ja w pierwszej ciąży też miałam ponad normy. Ginekolog mówił, żeby się nie martwić, bo lepiej za dużo niż za mało i że nie szkodzi
Dziewczyny, dzisiaj dzwonili do mnie z laboratorium, że ten wynik 20 progesteronu to nie był mój, ze zaszla pomyłka, że mój wynik to 77 prawie 78...... czy to nie jest sporo za dużo? Norma w 1 trymestrze to chyba max 45...
To samo pisałam! Aż wyskoczył mi Twój komentarz...Podziwiam każdego kto decyduje się pracować z dziećmi!!!
To się nie przejmuj. Nie powiem Ci ile dokładnie miałam w pierwszej ciąży, bo nie pamiętam, ale chyba w okolicy niecałe 1,5 raza ponad normęNie, nic nie przyjmujeMyslałam przez chwile, że może cos tarczyca zaszalała, ale wzorowe tsh,ft3 i ft4
![]()