Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Ale duży człowiek już [emoji173]
Ja po wizycie [emoji173]️[emoji173]️ wszystko super, rośniemy prawidłowo [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po wizycie [emoji173]️[emoji173]️ wszystko super, rośniemy prawidłowo [emoji7]
Który to już tydzień?Ja po wizyciewszystko super, rośniemy prawidłowo
![]()
Obstawiam 9-10Który to już tydzień?![]()
Duże dzieciatko oby tak dalejDokładnie 10+4![]()
Pięknie, że takie wspaniałe wieści!Ja po wizyciewszystko super, rośniemy prawidłowo
![]()
Dobrze, że wrzucacie te zdjęcia, bo człowiek ma porównanie, ja już myślałam, że chodzę do lekarzy co mają jakiś sprzęt z pchlego targu [emoji16] bo jak na moje to nic, kurna, nie widać na tych zdjęciach! Ale jak patrzę na te Wasze, to u Was jest tak samo, to spoko [emoji16]
Chyba się za dużo filmów naoglądałam, że na takich zdjęciach to w odpowiednim czasie widać paluszki, zarys twarzy, itd. a na tych USG, co nam robią, to widać co najwyżej, że jest lokator[emoji6] kształtami przypomina bobasa, ale tu już trzeba uruchomić wyobraźnię. Pewnie mnie weźmiecie zaraz za jakąś bezduszną [emoji14] ja wiem, że to dziecię tam zamieszkuje, ale jak dla mnie jakość zdjęć jest strasznie lipna i większość to sobie człowiek musi dowyobrazić
Przecierz prenatalnych juz nie robią.Mi lekarz powiedzial ze teraz to już nie ważne.Mi od razu przy rejestracji powiedzieli, że muszę być sama, bez osób towarzyszących.