• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Dobrze, że wrzucacie te zdjęcia, bo człowiek ma porównanie, ja już myślałam, że chodzę do lekarzy co mają jakiś sprzęt z pchlego targu 😁 bo jak na moje to nic, kurna, nie widać na tych zdjęciach! Ale jak patrzę na te Wasze, to u Was jest tak samo, to spoko 😁
Chyba się za dużo filmów naoglądałam, że na takich zdjęciach to w odpowiednim czasie widać paluszki, zarys twarzy, itd. a na tych USG, co nam robią, to widać co najwyżej, że jest lokator😉 kształtami przypomina bobasa, ale tu już trzeba uruchomić wyobraźnię. Pewnie mnie weźmiecie zaraz za jakąś bezduszną 😛 ja wiem, że to dziecię tam zamieszkuje, ale jak dla mnie jakość zdjęć jest strasznie lipna i większość to sobie człowiek musi dowyobrazić

U mnie dziś zdrowo, koktajl owocowy. Bomba witaminowa na kolację 👏👍

Załączniki

• IMG_20210311_182625.jpg
    IMG_20210311_182625.jpg
    274,2 KB · Wyświetleń: 63
Dobrze, że wrzucacie te zdjęcia, bo człowiek ma porównanie, ja już myślałam, że chodzę do lekarzy co mają jakiś sprzęt z pchlego targu [emoji16] bo jak na moje to nic, kurna, nie widać na tych zdjęciach! Ale jak patrzę na te Wasze, to u Was jest tak samo, to spoko [emoji16]
Chyba się za dużo filmów naoglądałam, że na takich zdjęciach to w odpowiednim czasie widać paluszki, zarys twarzy, itd. a na tych USG, co nam robią, to widać co najwyżej, że jest lokator[emoji6] kształtami przypomina bobasa, ale tu już trzeba uruchomić wyobraźnię. Pewnie mnie weźmiecie zaraz za jakąś bezduszną [emoji14] ja wiem, że to dziecię tam zamieszkuje, ale jak dla mnie jakość zdjęć jest strasznie lipna i większość to sobie człowiek musi dowyobrazić

Dopiero potem będzie faktycznie widać, ze to mały człowieczek [emoji28] także się nie przejmuj [emoji847] Ja na badaniu usg jeszcze coś tam nawet może widzę, ale te wydruki to w ogóle są dla mnie niezbyt czytelne [emoji28]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry