Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja DEA jest ktoś jeszcze zza granic![]()
Taka poza od dupy stronyJak tu dziś pięknie zwierzakowoTo i ja się pochwalę moją kotką
![]()
To faktycznie europejsko się robi...🖐ja DE![]()
Miałam we wtorek ciemne brązowe upławy no i jak tarłam papierem to była krewka ale tylko jak „wcisnęłam” papier głębiej no i stres pojechałam do domu i leżałam bez bóli jedynie delikatne rwanie, do końca dnia spokój na kolejny dzień powtórka no i cały czas mam takie dziwne upławy żółte ale nie obfite i tu zazdroszcze Wam ze możecie iść do gina prywatnie i sprawdzić szybko co się dzieje.Zapytam w pn o co kaman. Obserwuj i lez podobno około 10tygodnia zdążają się te plamienia ale czemu ?Coś mi się plamnelo. . . Tak dosłownie wielkości hmmm jak z dziurkacza A kolor ni to róż ni to pomarańcz. W tym świetle elektrycznym trudno się określić. Ala ccielisty Xd
Miałam w poprzedniej ciąży. Xd nie boję się że coś z dzieckiem tylko bardziej infekcji szukam. Nie mogę se na to pozwolić.Miałam we wtorek ciemne brązowe upławy no i jak tarłam papierem to była krewka ale tylko jak „wcisnęłam” papier głębiej no i stres pojechałam do domu i leżałam bez bóli jedynie delikatne rwanie, do końca dnia spokój na kolejny dzień powtórka no i cały czas mam takie dziwne upławy żółte ale nie obfite i tu zazdroszcze Wam ze możecie iść do gina prywatnie i sprawdzić szybko co się dzieje.Zapytam w pn o co kaman. Obserwuj i lez podobno około 10tygodnia zdążają się te plamienia ale czemu ?Nie wiem...
Ja podejrzewam trochę suchość pochwy, dostałam od lekarki na początku ciazy maść na infekcje pochwy dla ciężarnych bo podejrzewałam ze może się pojawiać czesciej no i smaruje póki co jest okiMiałam w poprzedniej ciąży. Xd nie boję się że coś z dzieckiem tylko bardziej infekcji szukam. Nie mogę se na to pozwolić.