nikka13
Fanka BB :)
Na pewno spróbuję, próbuje wszystkiego... DziękujęMi ostatnio znajoma sprzedała patent na to, aby się nie odwodnić. Zamrozić w kostki wodę z elektrolitami i co jakiś czas ssać. Dziewczyna miała te niekontrolowane wymioty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na pewno spróbuję, próbuje wszystkiego... DziękujęMi ostatnio znajoma sprzedała patent na to, aby się nie odwodnić. Zamrozić w kostki wodę z elektrolitami i co jakiś czas ssać. Dziewczyna miała te niekontrolowane wymioty
Widzę czekasz dłużej niż jaU mnie sytuacja wyglada następująco pierwsze USG w poniedziałek![]()
Ja byłam w poniedziałek, a już wariuje od kilku dni. Nie potrafię się uspokoić po prostu..Współczuję tych rewolucji żołądkowych, mnie mdli przez większą część dnia, ale jem w miarę normalnie, tylko mniejsze porcje, jedynie jak tylko pomyśle o kawie to jest gorzej, a wszystko co mleczne zjem i wypije normalnie heh. No to będzie wydarzenie z USG, ja już też 2 miesiące skończone, ale miałam już 2 USG, podziwiam bo ja bym nie wytrzymała![]()
Ja byłam w poniedziałek, a już wariuje od kilku dni. Nie potrafię się uspokoić po prostu..
Ja byłam 3.03, kolejna wizyta 31.03 i tez „myśle i dumam co to będzie”Ja byłam półtora tygodnia temu a teraz dopiero 31 marca pappa i usg a 1 kwietnia mój lekarz. Nie wiem jak wytrzymam [emoji44]
Tu artykuł Link do: Wiek ciąży | dr n. med. Marian MalinowskiJak jestescie np. Na etapie 9+4 (9t4d) to według Was jestescie w tygodniu 9. czy 10. ??
Ja zakladam, ze jestem w 9, ponieważ tak mi tłumaczył ginekolog i pielęgniarki w szpitalu; ze liczą się tylko „tygodnie ukończone” ale chyba są różne podejściaJak to jest u Was?