Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie nie wiem. Ale miała prawie 40 stopni i 3 dni nie była w stanie wstać z łóżka. W ciąży na pewno mnnie nie zaszczepia hyhyA którą szczepionką była szczepiona?
Mój mąż jest po pierwszej dawce AstryZeneki, w sumie po szczepieniu miał takie typowe objawy poszczepienne (gorączka, ból głowy, gardła, katar) z dziwnych to było tylko przyspieszone bicie serducha, ale on jest taki harpagan, że prawie nigdy nie jest chory. Na palcach jednej ręki mogę policzyć jego infekcje. Ale i tak się zastanawiam czy go wysyłać na drugą dawkę![]()
Tak teraz już trochę lepiej. Ogólnie to nie wiem, którą ona szczepionkę przyjmowała, więc się nie wypowiemZ tego co mi wiadomo to AstryZeneki w Polsce nie chca wycofac, bo nie widza przeciwwskazan
Kurde, konkret z Twoja ciocia. A juz teraz dobrze sie czuje?
W sumie teraz te testy w Biedrze są, one wykrywają zakażenie czy tylko przeciwciała?
Te testy działają tak jak te testy na płeć dzieckaSąsiadka mówiła mi że tylko przeciwciała, ale wiesz, ktoś komuś powiedziałwięc nie jestem pewna
Ja jak byłam z małym na rutynowym szczepieniu, to akurat jego pediatra była po pierwszej dawce na covid. Mówiła, że sama musiała siebie przekonywać, że to po szczepionce, bo myślała, że umiera. Dlatego ja nie mam zamiaru się szczepić, a tym bardziej w ciąży, czy jak będę później karmić.No, mój mąż też ok. 3 dni walczył, ale nie miał jakiejś mega wysokiej gorączki. Chociaż słyszałam, że ludzie mieli różne akcje po tym... Stresowałam się jak cholera jak szedł na to szczepienie
@Agnness - zdrówka dla cioci!![]()