PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
12+4W którym momencie ciąży macie umówione prenatalne? Bo zastanawiam się, czy 11+2 to nie za wcześnie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
12+4W którym momencie ciąży macie umówione prenatalne? Bo zastanawiam się, czy 11+2 to nie za wcześnie...
Mnie przy umawianiu mówili że dobrze żeby 12 tydzień był skończony. Ja mam na 12+2W którym momencie ciąży macie umówione prenatalne? Bo zastanawiam się, czy 11+2 to nie za wcześnie...
Ja mam 12+3W którym momencie ciąży macie umówione prenatalne? Bo zastanawiam się, czy 11+2 to nie za wcześnie...
12+5W którym momencie ciąży macie umówione prenatalne? Bo zastanawiam się, czy 11+2 to nie za wcześnie...
Ja mam 12+3W którym momencie ciąży macie umówione prenatalne? Bo zastanawiam się, czy 11+2 to nie za wcześnie...
Lekarz zdradził przypuszczeniaCześć!
Serdeczne gratulacje! Lekarz tak wcześnie zdradził przypuszczenia co do płci czy robiłaś np. NIFTY?
Ja miałam wstępnie umówione 13+3 ale lekarz zmienił na 12+ 6 bo już wszystko ładnie widać.W którym momencie ciąży macie umówione prenatalne? Bo zastanawiam się, czy 11+2 to nie za wcześnie...