Rogata1298
Fanka BB :)
Hejka to i ja się pochwale

Dziś 11+5 a we wtorek prenatalne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękny bobasZobacz załącznik 1249891
Hejka to i ja się pochwalemaluch pięknie ruszał się na usg i podskakiwał
Dziś 11+5 a we wtorek prenatalnelicze ze uda się poznać już płeć maluszka by zacząć kupować jakieś ubranka i wybrać imię
![]()
Jestem w szoku, tam chyba widać nawet nosek i ustaZobacz załącznik 1249891
Hejka to i ja się pochwalemaluch pięknie ruszał się na usg i podskakiwał
Dziś 11+5 a we wtorek prenatalnelicze ze uda się poznać już płeć maluszka by zacząć kupować jakieś ubranka i wybrać imię
![]()
Już myślałam ze wymyślam sobie ale tez widzę właśnie mały nosek i chyba usta haha cudowne uczucie widzieć już takiego „dużego” człowiekaJestem w szoku, tam chyba widać nawet nosek i usta![]()
Tez byłam w szoku na badaniuAle piękny bobasi jak dokładnie wszystko widać
![]()
No to na bankNawet powieki ma zamknięte![]()
Trzymam mocno kciuki za jutro i dawaj znać!Ciekawe co jutro u mnie bedzie widac, mam nadzieje ze tego krwiaczyska wrednego nie ma;p
Tez planuje w polowie zrobic 3DTez byłam w szoku na badaniusadze ze jakoś w połowie zrobię usg 3D bo to świetna pamiątka nawet już to zdjęcie wyżej