Ja Klinika Sodowscy Katowice tam mnie lekarz wyslalDziewczyny ze Śląska macie już umówione wizyty prenatalne? Gdzie ostatecznie się umówiłyscie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja Klinika Sodowscy Katowice tam mnie lekarz wyslalDziewczyny ze Śląska macie już umówione wizyty prenatalne? Gdzie ostatecznie się umówiłyscie?
Też mi ta klinika wyskoczyła, jest tam kilku lekarzy którzy mają specjalizacje FMF, długo trzeba czekać na termin i orientujesz się czy nagrywają moze film z USG?Ja Klinika Sodowscy Katowice tam mnie lekarz wyslal
Tak mówią, że najlepiej ranoEh a ja się nie zważyłem w końcu przez te badania krwii, jutro się zwazebo najlepiej się zważyć rano na czczo czy jak?
![]()
Ja mierzylam, wyszło mi 19,70 ng/ml przy zakresie norm: 3,89- 26,8A czy któraś z Was badała sobie poziom kwasu foliowego w ciąży? Mi od początku wychodzi około 28 ng/ml. To chyba za dużo, nie? Normy są do 18 chyba. Jakby co 8tc.
Ja mam zamiar zakupić chicco next 2 me
Wszyscy moi znajomi sobie chwalili taka opcje ale ze szkoda mi 1 tys na nowe to odkupie od kogoś![]()
Tak nagrywaja na plyte koszt chyba 20 zl termin ustalaja wg tyg ciazy wiec ja umawialam sie 2 tyg temu na 2 kwietnia.Też mi ta klinika wyskoczyła, jest tam kilku lekarzy którzy mają specjalizacje FMF, długo trzeba czekać na termin i orientujesz się czy nagrywają moze film z USG?
Na pewni musisz wynik skonsultować z lekarzem ale tak na chłopski rozum to nadmiar kwasu foliowego chyba nie powinien być szkodliwy, to witamina z grupy B a ich nie da się przedawkować, nadmiar organizm usuwa z organizmu z moczem i potem. Może po po prostu przestań suplementowac na jakiś czas - ale potwierdź to z lekarzemA czy któraś z Was badała sobie poziom kwasu foliowego w ciąży? Mi od początku wychodzi około 28 ng/ml. To chyba za dużo, nie? Normy są do 18 chyba. Jakby co 8tc.
Na pewni musisz wynik skonsultować z lekarzem ale tak na chłopski rozum to nadmiar kwasu foliowego chyba nie powinien być szkodliwy, to witamina z grupy B a ich nie da się przedawkować, nadmiar organizm usuwa z organizmu z moczem i potem. Może po po prostu przestań suplementowac na jakiś czas - ale potwierdź to z lekarzem [emoji106][emoji106][emoji106]
O widzisz! Dobrze wiedziećA z tego co ja wiem nadmiar jest jednak szkodliwy i bywa toksyczny. Też tak miałam. Dostałam zalecenie żeby przejść kurację odtruwającą enterosgelem. 2 razy dziennie jedna łyżka stołowa żelu między posiłkami. Nadal suplementowalam metylowany kwas 400 mg. Poziom się obniżył. Mój wysoki poziom był przez syntetyczny kwas.