Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dodam że np. po cesarce nie możesz 12 godzin się ruszyć ani nawet dobrze kiwnąć głową) i masz dziecko które płacze w tym łóżeczku przy sobie to dzwonisz dzwoneczkiem, ono dalej płacze aż ktoś z personelu łaskawie przyjdzie
)) Jak przyjdzie to przerzucą jak kurczaka. Nie wierzyłabym, że pozwolą Ci kapać czy panikować przy badaniach
) Zabierają na badaniach i za 30 minut rozwożą jak catering po oddziale
))
jestem zalozycielka i narazie dalam tak ze dolaczacie bez mojej akceptacji. Moge wybvrac adminke gr moderatorki ;p ale zobaczymy kto bedzie chetny na takie role i juz jak sie tam wszytskie dolaczymy to zmienie ze dopisujace osoby podlegaja naszej weryfikacji.
U nas było w 2015Co Ty mówisz? Ja miałam pionizację po 6h od cięcia... I to dwa razy w 2017 i 2018 roku. Od razu pod prysznic, dziecko przyy sobie i samemu trzeba było sobie radzić, karmić, przewijać. Samemu wstać, co jest makabrycznie trudne początkowo.
A ja nie mogę wejść. Wyskakuje komunikat, że nie znaleziono. Możesz mnie dodać w jakiś sposób?
Dokładnie.. Ja o 5 57 urodziłam cc, nie planowana.. Ao o 11 pionizacja poszłam się wykąpać przebrać małego mi dali jakoś o 8 rano spał sobie i jak się ogarnal am to młody przy mnie cały czas. Czopek i nie ma że boliCo Ty mówisz? Ja miałam pionizację po 6h od cięcia... I to dwa razy w 2017 i 2018 roku. Od razu pod prysznic, dziecko przyy sobie i samemu trzeba było sobie radzić, karmić, przewijać. Samemu wstać, co jest makabrycznie trudne początkowo.
Zazdroszczę. Ja niestety też musiałam czekać 12h. Cięcie miałam późnym wieczorem, a następnego dnia rano przynieśli mi dziecko do łóżka. Ja się ruszyć nawet nie mogłam, żeby ją przesunąć, przytulić, nakarmićCo Ty mówisz? Ja miałam pionizację po 6h od cięcia... I to dwa razy w 2017 i 2018 roku. Od razu pod prysznic, dziecko przyy sobie i samemu trzeba było sobie radzić, karmić, przewijać. Samemu wstać, co jest makabrycznie trudne początkowo.