Agnness
Fanka BB :)
Nie dziwie się. W ciąży każde plamienie jest niepokojące. Szczególnie jeśli nikt nie ostrzeżeU mnie w ogóle trwało to tak jakbym się sama paznokciem podrapała - moze trzy godziny to w sumie trwało. Ale początek był przerażający.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie dziwie się. W ciąży każde plamienie jest niepokojące. Szczególnie jeśli nikt nie ostrzeżeU mnie w ogóle trwało to tak jakbym się sama paznokciem podrapała - moze trzy godziny to w sumie trwało. Ale początek był przerażający.
Na nowej grupie jest 134 strony juzDziewczyny czy Wy już jesteście na nowej grupie, wchodzę tam ale nie widzę nowych wpisów![]()
Hej. Ja mam na 23 .10HejCzy są już jakieś mamusie, które mają termin na październik?
Hej. Może jutro dowiesz się jaka płeć maluszkaCześć dziewczyny, wysłałam prośbę o dołączenie do zamkniętej grupy. Jestem właśnie w 13 tygodniu ciąży, jutro mam pierwsze badanie prenatalne. Będę wdzięczna za przyjęcie mnie do grupy. Pozdrawiam![]()
Kochana, mam nadzieję, że się nie pogniewasz, jak dodanie Cie trochę potrwaCześć dziewczyny, wysłałam prośbę o dołączenie do zamkniętej grupy. Jestem właśnie w 13 tygodniu ciąży, jutro mam pierwsze badanie prenatalne. Będę wdzięczna za przyjęcie mnie do grupy. Pozdrawiam![]()
Hej. Może jutro dowiesz się jaka płeć maluszkamasz jakieś przeczucia kto u ciebie w brzuszku mieszka? Pisałaś wcześniej że kiepsko się czujesz, jak jest teraz?
Rozumiem, bardzo mi przykro bo nigdy nie złamałam regulaminu, a niejednokrotnie jak miałam problem to znalazłam rozwiązanie właśnie na tym forum, ale rozumiem decyzjeKochana, mam nadzieję, że się nie pogniewasz, jak dodanie Cie trochę potrwaPodejrzewam, że Cię weźmiemy za jakiś czas, ale potrzebujemy chwilę odsapnąć. Wczoraj na naszej gr stała się rzecz godna potępienia i dziewczyny chwilowo straciły zaufanie do nowych osób
Bardzo mi przykro, że przez to, co się stało ucierpią osóbki takie, jak Ty.