Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo współczuje, że masz takie przejscia i utrudnienia. A ta twoja endo to jakas sensowana babka? Od dawna cie prowadzi? moze warto poszukac kogos takiego (ja wlasnie chodziłam, bo mialam cechy polic.) kto jest endokrynologiem oraz ginekologiem poloznikiem tez?Dziewczyny muszę sie Wam wyżalić. Otóż jutro mam wizytę u endo więc dziś byłam w labo. Moje tsh wynosi 26.5 przy dawce euthyrox75. Wczesniej przez 5 lat przed obumartą ciązą i w jej trakcie brałam euthyrox150. W trakcie ciązy tuż przed obumarciem tsh zaczęlo isc bardzo do góry. To dzialo sie w przeciagu doslownie kilku dni. Stanęło wtedy na tsh powyżej 7. Po zabiegu spadło odrazu na 1.3, a potem jeszcze bardziej na 0.02. Endo zdecydowała 26.06. o zmniejszeniu dawki o polowę i tak oto teraz stan na dziś dzień to 26.5 . Jutro mam wizyte u niej. Jestem zła bo póki nie unormuje tego tsh to musze odłozyć starania. Ryczeć mi się chce normalnie.
Zobaczę co mi juto powie. Nie wykluczam konsultacji z innym endokrynologiem.Bardzo współczuje, że masz takie przejscia i utrudnienia. A ta twoja endo to jakas sensowana babka? Od dawna cie prowadzi? moze warto poszukac kogos takiego (ja wlasnie chodziłam, bo mialam cechy polic.) kto jest endokrynologiem oraz ginekologiem poloznikiem tez?![]()
Szkoda straszna. Myślałam, że po tej traumatycznej stracie będzie Ci dane szybko ruszyć na przód a tu takie coś na dokładke ;/Dziewczyny muszę sie Wam wyżalić. Otóż jutro mam wizytę u endo więc dziś byłam w labo. Moje tsh wynosi 26.5 przy dawce euthyrox75. Wczesniej przez 5 lat przed obumartą ciązą i w jej trakcie brałam euthyrox150. W trakcie ciązy tuż przed obumarciem tsh zaczęlo isc bardzo do góry. To dzialo sie w przeciagu doslownie kilku dni. Stanęło wtedy na tsh powyżej 7. Po zabiegu spadło odrazu na 1.3, a potem jeszcze bardziej na 0.02. Endo zdecydowała 26.06. o zmniejszeniu dawki o polowę i tak oto teraz stan na dziś dzień to 26.5 . Jutro mam wizyte u niej. Jestem zła bo póki nie unormuje tego tsh to musze odłozyć starania. Ryczeć mi się chce normalnie.