Truskawka9119
Fanka BB :)
Oh ja też [emoji14] a na razie cisza i spokój
Oo super *.* Szybkiego rozwiązania , też już bym chciała chociaż jakieś skurcze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo super *.* Szybkiego rozwiązania , też już bym chciała chociaż jakieś skurcze![]()
Dziewczyny, miewacie taki ćmiący/miesiączkowy ból w dole pleców? Nad pośladkami? Albo miewalyście w poprzednich ciążach? U mnie prawie 37 tydzień, częste skurcze przepowiadające, lekarz mówił, że spodziewa się szybszego rozwiązania. Ból nie jest silny, po prostu nieprzyjemny, jakby coś się ,,rozluźniało”, co jakiś czas puszcza
U mnie też przy miesiączkach ciągnie do ud i w tym przypadku także. Na tej końcówce idzie się namęczyć...Mam tak czasami, takie typowe bóle miesiączkowe (u mnie czasami ból "ciągnie" aż po udach, ale zawsze tak miałam przy miesiączkach)dzisiaj wizyta u lekarza, zobaczymy co powie
![]()
Ja też tak mam że Ciągnie najpierw w pachwinach typowo miesiaczkowy bol i potem boli na dole w plecach.I jak to łapie to czuje gorzej parcie na pęcherzDziewczyny, miewacie taki ćmiący/miesiączkowy ból w dole pleców? Nad pośladkami? Albo miewalyście w poprzednich ciążach? U mnie prawie 37 tydzień, częste skurcze przepowiadające, lekarz mówił, że spodziewa się szybszego rozwiązania. Ból nie jest silny, po prostu nieprzyjemny, jakby coś się ,,rozluźniało”, co jakiś czas puszcza
Ja już miałam, porodoweOo super *.* Szybkiego rozwiązania , też już bym chciała chociaż jakieś skurcze![]()
GratulacjeJa już miałam, porodowei jednak nie jestem październikową mamą. Córka urodziła się dzisiaj
![]()
Gratuluję serdecznieWitam
I Ja już urodziłam 5.10.2021.Córeczka Oliwia 2400g i 50 cm ❤Przez cesarskie cięcie w 36tc
Ze względu na zagrażający stan przedrzucawkowy![]()
Edit, sory mam 38 tc jużGratuluję serdecznieżyczę Wam obu dużo zdrowka! A ja 37 tc, mała 3300 już waży, bóle coraz częściej (właśnie mnie obudzily), więc tez liczę, że wkrotce zobacze również swoją córeczkę
![]()