Frezja004455
Fanka BB :)
Jutro wizyta o 19.. Dam znać co tam wyjdzie może będzie już coś więcej widać.. Może lepszy sprzętKochana nie ma co się stresować tylkopozytywnie się nastawiac że to prawdopodobnie złoty strzał i ciąża mnoga [emoji846]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro wizyta o 19.. Dam znać co tam wyjdzie może będzie już coś więcej widać.. Może lepszy sprzętKochana nie ma co się stresować tylkopozytywnie się nastawiac że to prawdopodobnie złoty strzał i ciąża mnoga [emoji846]
Dokładnie robiłam tylko raz betę.. 2 lutego.. W pierwszej ciąży 4 dni po spodziewanej Miesiączce miałam Betę 633 natomiast tutaj 4 dni po spodziewanej tak jak mówiłam o dużo dużo więcej.. Serio dziewczyny schizuje strasznie i martwię się.. Jutro idę do ginekologa wieczorem innego niech zerknie najwyżej potem jeszcze raz beta.. Zastanawia mnie ten przyrost bety wysoki.. I w mojej głowie różne scenariusze. Niby druga dzidzia a stres gorszy [emoji2356]
Dziewczyny, Ja dziś po pierwszej wizycie. Serduszka jeszcze nie widziałam bo było za wcześnie ale ciąża umiejscowiona prawidłowo na szczęście. Kolejna wizyta za 3 tygodnie I przez ten czas mam brać luteine rano i wieczorem. Pytałam po co to dla pewności że to nie zaszkodzi a może pomóc. Ale z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy to oznacza że mam też zrezygnować z seksow w tym czasie. Ale chyba tak ? Jak uważacie?
No j zdziwiłam się bo odrazu kartę ciąży założył [emoji846]
U każdego to inaczej przebiega, zależy kiedy wystąpiła owulacja, może akurat była chwilę wcześniej i już będzie to inaczej wyglądało. Nie u każdego te przyrosty są identyczne, jedna mają po 150 % inne po 80% i nie oznacza to, że ktoś ma lepiej lub gorzej, w dużej mierze zależy to od organizmu. Ważne aby on był i podwajał się co te 48-72hFaktycznie może po wyniku bety zasugerowal że może być ciąża bliźniacza. Ja podobnie do Cię ie, bo okres miałam 2 stycznia, test ciążowy 29 stycznia pokazał 2 kreski, 30 stycznia beta 123 a 1 lutego beta 300 więc przyrost ok ale betę mialam zdecydowanie malutka w porównaniu do Ciebie. Przyrost robiłaś czy tylko jeden raz sprawdzalas betę?
Wow! Niezły wynik bety miałaśBeta może być też wyższa bo cykl był krótszy niż sądzisz i owulacja mogła być 2-3 dni wcześniej. I cała reszta też. Szybka implantacja więc beta szybko zaczęła rosnąć. Spokojnie. Wszystko będzie dobrze. Mówię to ja. Kobieta która miała betę 21400 w 31 dc [emoji6]
Czy znacie przyczynę tego opóźnienia mowy?
Najpierw seks, a jak, że tak to ujmę większość z ciebie wyleci to wtedy wkładasz luteineDziewczyny, Ja dziś po pierwszej wizycie. Serduszka jeszcze nie widziałam bo było za wcześnie ale ciąża umiejscowiona prawidłowo na szczęście. Kolejna wizyta za 3 tygodnie I przez ten czas mam brać luteine rano i wieczorem. Pytałam po co to dla pewności że to nie zaszkodzi a może pomóc. Ale z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy to oznacza że mam też zrezygnować z seksow w tym czasie. Ale chyba tak ? Jak uważacie?
No j zdziwiłam się bo odrazu kartę ciąży założył [emoji846]