• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Już doczytałam, że jesteś umówiona [emoji4]
Zawsze miałam cały panel tarczycowy ok i przy staraniach trzech lekarzy odradzilo mi branie czego kolwiek (miałam między 2 a 3) ale teraz już też mnie to martwi. Jutro mam konsultacje telefoniczna z endokrynologiem, 15.02 endokrynologa i 7.02 ginekologa więc mam nadzieję że jutro się czegoś dowiem :)

reklama
Dziewczyny widzę, ze niektóre robią też TSH, ja robię sobie dla kontroli tylko bhcg i progesteron, powinnam tez TSH?
Do tych co już wiedzą- jakie badania najlepiej zrobić przed pierwszą wizytą, zeby lekarz nie sprawdzał wyników dopiero na drugim spotkaniu? Na pewno aktualne bhcg, progesteron, morfologia i mocz, coś jeszcze ?
Moja beta z wczoraj to 2387, OM 01.01., ale podejrzewam, ze miałam dużo wcześniej owulacje. Mam tez pytanie do Was czy progesteron może mieć wahania co kilka dni? Pierwsze badanie miałam betę 15 i progesteron 30 potem 27,5 potem 25,5, a teraz mam 22, niby w normie cały czas, ale zauważalny spadek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry