kociamama.
Moderator
Nie ma co sie zle nastawiac!U mnie susza nadal i właśnie wtedy moje myśli są takie czy coś z tych cycek poleci. jakby coś już kapało jak u Ciebie to bym miała nadzieję że się pokarm zbiera.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma co sie zle nastawiac!U mnie susza nadal i właśnie wtedy moje myśli są takie czy coś z tych cycek poleci. jakby coś już kapało jak u Ciebie to bym miała nadzieję że się pokarm zbiera.
Ja zyje nadzieją że jednak się bujnalNie ma co sie zle nastawiac!
Ja myślę, że to dobry znak, może być tak, że będziesz miała dużo mleka. Koleżance tak kapało to potem miała wręcz hiperlaktację i zawsze w zamrażarce miała mleko pomnożone.Dziewczyny a musicie juz uzywac wkladek laktacyjnych?
U mnie od dluzszego czasu codziennie leje sie z cyckowraz mocniej, raz mniej. Stwierdzilam, ze w koncu czas na zakup wkladek bo co zaloze swieza pizame to zaraz mam mokro na cyckach.
Zastanawiam sie czy to moze byc dobry znak tego, ze bede w stanie karmic? Obawialam sie tego, ze przeciez nie musi sie udac ale jakos tak sobie wbilam w glowe, ze skoro juz mi cos leci to moze po porodze nie bedzie tak zle? Czy to nie me zupelnie znaczenia? Doswiadczone mamuski, macie moze jakies doswiadczenia?
miałam to samo, kropelka siary poleciała mi dopiero w dzień poroduJa myślę, że to dobry znak, może być tak, że będziesz miała dużo mleka. Koleżance tak kapało to potem miała wręcz hiperlaktację i zawsze w zamrażarce miała mleko pomnożone.
Ale z drugiej strony to z kolei to, że nie kapie nie oznacza, że nie ma mleka. Mi nie kapało w żadnej z ciąż a i po właściwie nie musiałam używać wkładek. Laktatorem też bardzo malutko jestem w stanie odciągnąć. A syn karmiony 2 lata, córa 1,5 roku. Oboje mieli skrócone wędzidełka, więc nie tak łatwo było się dopasować, ale zawzięłam się i się udało. Ogólnie to zdecydowana większość kobiet jest w stanie wykarmić swoje dzieci, tylko niestety jeszcze wsparcie laktacyjne u nas nie jest na szałowym poziomie![]()
mnie się kropelki pojawiają tylko po ciepłym prysznicu, tak normalnie to nieDziewczyny a musicie juz uzywac wkladek laktacyjnych?
U mnie od dluzszego czasu codziennie leje sie z cyckowraz mocniej, raz mniej. Stwierdzilam, ze w koncu czas na zakup wkladek bo co zaloze swieza pizame to zaraz mam mokro na cyckach.
Zastanawiam sie czy to moze byc dobry znak tego, ze bede w stanie karmic? Obawialam sie tego, ze przeciez nie musi sie udac ale jakos tak sobie wbilam w glowe, ze skoro juz mi cos leci to moze po porodze nie bedzie tak zle? Czy to nie me zupelnie znaczenia? Doswiadczone mamuski, macie moze jakies doswiadczenia?
Też mam tak samo, tylko przyschnięte strupki. Ale to chyba jeszcze wcześnie, jeszcze jest czasMi też na razie nic nie leci, mam jedynie takie przyschniete "strupki" siary na piersiach. Bardzo chciałabym karmić piersią, więc liczę że po porodzie ten pokarm będziew szkole rodzenia jeszcze do tego tamatu nie doszliśmy.. Więc nie wiem jak z tą laktacją jest
Tak, dziękuję, ja po prostu po urlopie do pracy wróciłam.
Ty to jesteś zapaśniczka nie do zdarciaTak, dziękuję, ja po prostu po urlopie do pracy wróciłam.