Też wtedy już miałam brązowe ,teraz też już mam brązowe,poleci i potem już spokój ostatnio było więcej.Byłam też wcześniej u innego jak mój był na urlopie to tez mówił że łożysko ok szyjka ok
Bosche dupa mi odpadnie od tych metalowych krzesel
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też wtedy już miałam brązowe ,teraz też już mam brązowe,poleci i potem już spokój ostatnio było więcej.Byłam też wcześniej u innego jak mój był na urlopie to tez mówił że łożysko ok szyjka ok
Często się spóźnia a dziewczyny przychodzą wcześniej a ja mam dopiero 20numer ..jak jakas się nie spóźni to będę tu kwitłaGłupie to jest o tyle, że ten Twój prowadzący miał dużo czasu żeby ogarnąć temat, więc w sumie może inny lekarz by coś wypatrzył. Do 11 jeszcze chwila...
Masakra. Ale jakby miało Cię to pocieszyć, to u tej mojej poprzedniej prowadzącej ciążę były takie kolejki na kilka.godizn obsuwy a w poczekalni same ciężarne - wszystkie prywatnie.Często się spóźnia a dziewczyny przychodzą wcześniej a ja mam dopiero 20numer ..jak jakas się nie spóźni to będę tu kwitła
Już się schodzą pacjentkiMasakra. Ale jakby miało Cię to pocieszyć, to u tej mojej poprzedniej prowadzącej ciążę były takie kolejki na kilka.godizn obsuwy a w poczekalni same ciężarne - wszystkie prywatnie.
Położna podeszła i mówi że że względu na to daje mi 1 z pilnym wejściem,więc jak lekarz przyjdzie wejdę pierwsza. Ale mam stresa.. nie ma spokojuJuż się schodzą pacjentki![]()
Dobrze, że wejdziesz pierwsza.Położna podeszła i mówi że że względu na to daje mi 1 z pilnym wejściem,więc jak lekarz przyjdzie wejdę pierwsza. Ale mam stresa.. nie ma spokoju
Do szpitala ,opis łożysko Brzeźnie przodująceDobrze, że wejdziesz pierwsza.
Ale to musisz do Trójmiasta jechać? A ostatnio Ci mówił, że się podniosło :/ Lepiej żeby jacyś lekarze rozgarnięci to sprawdzili, ale wyborazam sobie, że to problem. A co z córką? Ona ma teraz jakieś kolonie albo może być u dziadków?Do szpitala ,opis łożysko Brzeźnie przodujące
Bliżej 40km do szpitala na patologie ciazy.Corka za tydzień wyjeżdża na oboz.Duza jest do 15 zostanie sama a mąż zaczyna urlop od wekeendu.Ale to musisz do Trójmiasta jechać? A ostatnio Ci mówił, że się podniosło :/ Lepiej żeby jacyś lekarze rozgarnięci to sprawdzili, ale wyborazam sobie, że to problem. A co z córką? Ona ma teraz jakieś kolonie albo może być u dziadków?