reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2022

Byłam też wcześniej u innego jak mój był na urlopie to tez mówił że łożysko ok szyjka ok
Też wtedy już miałam brązowe ,teraz też już mam brązowe,poleci i potem już spokój ostatnio było więcej.
Bosche dupa mi odpadnie od tych metalowych krzesel

reklama
Głupie to jest o tyle, że ten Twój prowadzący miał dużo czasu żeby ogarnąć temat, więc w sumie może inny lekarz by coś wypatrzył. Do 11 jeszcze chwila...
Często się spóźnia a dziewczyny przychodzą wcześniej a ja mam dopiero 20numer ..jak jakas się nie spóźni to będę tu kwitła

Często się spóźnia a dziewczyny przychodzą wcześniej a ja mam dopiero 20numer ..jak jakas się nie spóźni to będę tu kwitła
Masakra. Ale jakby miało Cię to pocieszyć, to u tej mojej poprzedniej prowadzącej ciążę były takie kolejki na kilka.godizn obsuwy a w poczekalni same ciężarne - wszystkie prywatnie.

to są jakieś jaja z tymi krwawieniami! nie rozumiem jak można nie potrafić wskazać przyczyny, a to nadal tak częste 🤷🏻‍♀️ kurde takie możliwości i metody są teraz, a to nadal zagadka dla lekarzy... tylko stres, no ale z racji tego że to tak wielu kobietom się zdarza to chyba trzeba się z tym liczyć i nie dać się zwariować. trzymaj się 😘

Do szpitala ,opis łożysko Brzeźnie przodujące
Ale to musisz do Trójmiasta jechać? A ostatnio Ci mówił, że się podniosło :/ Lepiej żeby jacyś lekarze rozgarnięci to sprawdzili, ale wyborazam sobie, że to problem. A co z córką? Ona ma teraz jakieś kolonie albo może być u dziadków?

reklama
Ale to musisz do Trójmiasta jechać? A ostatnio Ci mówił, że się podniosło :/ Lepiej żeby jacyś lekarze rozgarnięci to sprawdzili, ale wyborazam sobie, że to problem. A co z córką? Ona ma teraz jakieś kolonie albo może być u dziadków?
Bliżej 40km do szpitala na patologie ciazy.Corka za tydzień wyjeżdża na oboz.Duza jest do 15 zostanie sama a mąż zaczyna urlop od wekeendu.

Do góry