• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Co lekarz mówił? szyjka trzyma? muszą się temu przyjrzeć bo to wskazanie do cesarki? który masz dokładnie tydzień?
30skonczony w piątek,wody płodowe ok ,łożysko mówię to co opadło mówił że tak ,o szyjce nic nie mówił więc pewnie ok mówił że nie powinnam tak co dwa tyg krwawić dlatego mam jechać do szpitala

@JM* Czyli poradzą sobie w domu a Tobą się w końcu zajmie ktoś, porobią badania. Szpitalne łóżka to nie hotelowe, ale na pewno fizycznie odpoczniesz.

W Rossmanie jest promocja na ich krem Babydream do brodawek i wychodzi niedrogo, czytałam analizę składu na stronie "Sroka o" i jest OK. Wychodzi na to, że przy każdym dziekcu mam inny krem do brodawek :D Miałam Purelan Medeli, lanoline Ziajki i Lansinoh. Szczerze mowiac, najgorsza w smarowaniu była Medela (ale może co z tym zrobili bo minęło 10 lat).

@JM* Czyli poradzą sobie w domu a Tobą się w końcu zajmie ktoś, porobią badania. Szpitalne łóżka to nie hotelowe, ale na pewno fizycznie odpoczniesz.

W Rossmanie jest promocja na ich krem Babydream do brodawek i wychodzi niedrogo, czytałam analizę składu na stronie "Sroka o" i jest OK. Wychodzi na to, że przy każdym dziekcu mam inny krem do brodawek :D Miałam Purelan Medeli, lanoline Ziajki i Lansinoh. Szczerze mowiac, najgorsza w smarowaniu była Medela (ale może co z tym zrobili bo minęło 10 lat).
Ta czekam mąż się zwolnił z pracy i mnie zawiezie ,bo tam parking 3zl za godzinę to jakby mnie zostawili to bym wypłatę musiała im oddać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry