• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

@Kocka Jeszcze jest czas, postanowicie jak dla Was będzie lepiej rodzic.
Byłam mocno nastawiona na cc, ale wiem ze poród SN ma dużo plusów. Zobaczymy jak się wszystko rozwinie, tak jak mówisz jeszcze dużo czasu :)
Mąż sie bardziej zestresowal 😁 kazał mi torbę do porodu pakowac 😆😆😆 i mówi cos, że musi kupić folie do auta i że on zemdleje na sali, ma pełen stres a ja nie mogę się przestać śmiać, zła żonka :D

reklama
Tak, miałam Fridę, gruszkę, Sopelka i Katarek. Zdecydowanie Katarek. Przy czym ja nie używam do codziennej toalety tylko jak jest katar albo mleko w nosie, więc w sumie oby leżał jak najdłużej nieużywany.

Aaaa miałam też Pingo elektryczny - pomyłka!
A katarek która wersja bo się nie mogę zdecydować i za dużej różnicy nie widzę jedynie cenowo .

reklama
Lol nie wiedziałam że teraz jest tyle wersji, ja mam taki co wygląda jak plus. Czasem przepuszcza smarki do rurki, ale może coś naprawili.
Ja miałam za córki czasów ten wciągany ustnie czasem to aż mi się w głowie już kręciło ,a jak kumpela przyjechała do nas ,tyle że jej młoda jest 7lat młodszą , mówi daj odkurzacz to oczy mi wyszły, mówię a to mózgu nie wessasz 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry