• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Moje cały czas mnie pilnują i spią przy brzuszku. ❤️

Załączniki

• F634534C-19DE-49B6-8987-DED7F3EAC1A8.jpg
    F634534C-19DE-49B6-8987-DED7F3EAC1A8.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 92
Widać, że kocury są większe na 1szy rzut oka :D Moja wygląda na kruszyne przy Twoim :) ile waży? Też jest taki wybredny jeśli chodzi o jedzenie ?bo moja to niejadek i paryżanka :D
Niejadek i to straszny 😀 w hodowli nauczyli go jeść sucha karmę i przez długi czas za mięsem nie przepadał . Tyle ile my smaków puszek wypróbowaliśmy … na szczęście ostatnio odbraził się na mięso i wcina takie ilości ze ja nie wiem gdzie to się mieści 😀 waży ok 6,5 kg , ma rok i 4 miesiące . Twoja to prawdziwa, delikatna księżniczka 😀
Co do płci dziecka bo widziałam ze taki temat się przewinął to bardzo bym chciała chłopca 😍 tyle pięknych Imion dla chłopców mi się podoba . Ale wiadomo , najważniejsze żeby było zdrowe , płeć to sprawa drugorzędna.

Cześć dziewczyny:)
U mnie wychodzi dziewczynka. Z pierwszej ciąży się sprawdziło jak teraz patrzyłam że chłopiec i chłopiec jest a teraz zobaczymy:)
Ja bezobjawowa ale ja wolałabym być bezobjawowa, ja nie potrzebuje mieć objawów żeby czuć się w ciąży hehe ;) narazie nie dowierzam, czekam na usg ale czuję się tak zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży i w drugiej straconej ciąży, w sensie ciesze się, ale wiem że może nie być kolorowo i teraz to chyba do momentu porodu nie będę się czuła "bezpieczna".
Miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry