crainte
Fanka BB :)
Ja po wymiotach, bólu gardła i temp 37,5 czekałam na znaczne pogorszenie drugiej nocy, które nie przyszłoAle po dwóch tabletkach paracetamolu nadal koło 38 więc nie robię sobie nadziei że szybko przejdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja po wymiotach, bólu gardła i temp 37,5 czekałam na znaczne pogorszenie drugiej nocy, które nie przyszłoAle po dwóch tabletkach paracetamolu nadal koło 38 więc nie robię sobie nadziei że szybko przejdzie
czekaj, czekaj.... podejrzenie zespołu cieśni nadgarstka w I trymestrze... zaraz sprawdzę... Ortopeda wtedy pozwolił lekko smarować Voltaren żel. Nie stosowałam, bo Acard rozwiązał mi ten problem :-)Kurcze szłam ze sklepu, rozpiął mi się sandał i skreciłam kostkę, nie spuchła ale boli. Nie wiecie czy są jakieś żele/kremy przeciwbólowe które można w ciąży?
Połóż nogę wyżej i przyłóż zimny okład, z maści w 3 trymestrze to słabo, wszystkie typowo przeciwbolowo/przeciwzapalne odpadająKurcze szłam ze sklepu, rozpiął mi się sandał i skreciłam kostkę, nie spuchła ale boli. Nie wiecie czy są jakieś żele/kremy przeciwbólowe które można w ciąży?
Cieszę się że pomogłamA która z Was polecała termometr Visiofocus? Poczytałam rankingi, posprawdzałam i kupiłam. Dzisiaj przyszedł. Miałam kontakt z wieloma różnymi termometrami, ale ten jest genialny! Prosty, intuicyjny, dokładny, niezmienny (te, z którymi miałam do czynienia potrafiły w przeciągu minuty podać temperatury różne nawet o cały stopień) i wart każdej wydanej złotówki!![]()
Tak się napatrzyłam na zdjęcie naszego Malucha, że aż w pierwszej chwili się zdziwilam, że inne.dzieci na 3D są inneI już potrafi robić dziubek, a na pierwszym zdjęciu ziewa sobie śpioch![]()
![]()