Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy przez telefon udzielą informacji, to nie wiem... Ja po wypisie chciałam.o.coś dopytać i zadzwoniłam na telefon położnych na oddziale. Ich numer był na stronie internetowej. One podały mi wewnętrzny do lekarza, który mnie wypisywał.Wiecie gdzie tu zadzwonić do szpitala żeby się dowiedzieć o ten wynik posiewu z pochwy ?![]()
Zazwyczaj tak jak @crainte pisze, że najpierw na dyżurkę pielęgniarek i one powiedzą co dalej, czy masz dzwonic danego dnia pod inny numer jakiegoś konkretnego lekarza albo czy masz dzwonić do sekretariatu i prosić o przesłanie poczta. Ale to nie ma sensu wcześniej niż we wtorek dzwonić jak pobierany byl w poniedziałek.Wiecie gdzie tu zadzwonić do szpitala żeby się dowiedzieć o ten wynik posiewu z pochwy ?![]()
przy synu mi się zdarzało zużyć 5 bodziaków dziennieAle kusicie![]()
My w zasadzie już wszystko mamy, ale wczoraj dosyaliśmy 3 siatki darów od znajomych. I naszły mnie dwie refleksje... Po pierwsze... chyba mam wszystkiego za mało (ponieważ po jednym dziecku bodziaków na 56 jest chyba z 30, a ja mam chyba 5) Po drugie... ciekawe co my kupiliśmy, czego nie użyjemy (w workach są nieodpakowane rzeczy)![]()
Ja dostałam kilka kartonów, nie kupiłam sama nic do ubrania bo jak zobaczyłam ile tego jest to się przeraziłam heh. Ale na 56 to mam chyba z 15 bodziaków. Siostrzeniec był duży bo urodził się już 58 cm i wlaściwie bardzo szybko przeszła siostra na 62. Najwięcej mam właśnie 62 i 68.Ale kusicie
My w zasadzie już wszystko mamy, ale wczoraj dosyaliśmy 3 siatki darów od znajomych. I naszły mnie dwie refleksje... Po pierwsze... chyba mam wszystkiego za mało (ponieważ po jednym dziecku bodziaków na 56 jest chyba z 30, a ja mam chyba 5) Po drugie... ciekawe co my kupiliśmy, czego nie użyjemy (w workach są nieodpakowane rzeczy)![]()
Czyli mogę być spokojnaprzy synu mi się zdarzało zużyć 5 bodziaków dzienniemiał wodniste, strzelające kupy i to po 8 dziennie, więc często zdarzały się przecieki. Jak dziecko ulewa to chyba jeszcze więcej tych bodziaków idzie. Tylko takie zabrudzone to i tak co max. 2 dni trzeba prać. Ja bardzo dużo bodziaków mam, bo podostawaliśmy, nawet teraz jak przeglądałam to część odłożyłam, bo już za dużo tego będzie.