Prenatal napewno nie działa na toJa przy 11,9 też nic nie brałam. Mialam tak chyba w II trymestrze. Teraz mam ponad 13 i naprawdę nie wiem dlaczego.. Prenatal tak działa? Jem mnóstwo pomidorów, może one?Pojęcia nie mam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Prenatal napewno nie działa na toJa przy 11,9 też nic nie brałam. Mialam tak chyba w II trymestrze. Teraz mam ponad 13 i naprawdę nie wiem dlaczego.. Prenatal tak działa? Jem mnóstwo pomidorów, może one?Pojęcia nie mam...
Trochę żelaza to on jednak chyba ma...Prenatal napewno nie działa na to
Męczy mnie zgaga i refluks, ale bez względu co jem, więc ja bym sobie nie odnawiała (gdybym mnie była na diecie).Jejku odkąd mała jest głowa w dół, strasznie mnie kopię po żołądku... nie mam apetytu, ciągłe uczucie pełności, zgaga mnie męczy potężna...dziś idę na taki skromny wieczór panieński przyjaciółki i jak sobie pomyśle, ile będzie pyszności, a ja nic nie zjem
też tak macie?
Ja po serku łaciatym w szpitalu jak zgagę dostałam to masakra..oczywiście żebyście nie myslaly że takie rarytasy są do jedzenia od szpitala miałam swójJejku odkąd mała jest głowa w dół, strasznie mnie kopię po żołądku... nie mam apetytu, ciągłe uczucie pełności, zgaga mnie męczy potężna...dziś idę na taki skromny wieczór panieński przyjaciółki i jak sobie pomyśle, ile będzie pyszności, a ja nic nie zjem
też tak macie?
No dodatkowy stres ,że jak się coś zacznie to weź dygaj tyle kilometrów i nie wiadomo czy się zdąży ..Masakra z tymi szpitalami ....... dobrze jak jest wszytsko dobrze ale jak są jakieś problemy w ciazy to kobieta serio sama zostaję.
Ubawiło mnie to, bo jestem w tej samej sytuacji. Podczas załatwiania się czuje tę głowę tak, że czasem się zastanawiam, czy na pewno nie rodze właśnie. A stopy pod biustem to wręcz macać mogę. Ja już mam przepisanh syrop antyrefluksowy, mogę brać po każdym posiłku. Staram sie jak najrzadziej, ale z drugiej strony, jesli krótko po posiłku się kładę, to po prostu ta zgaga jest nie do zniesienia i laryngolog mówi, że grozi infekcja gardła.Ja po serku łaciatym w szpitalu jak zgagę dostałam to masakra..oczywiście żebyście nie myslaly że takie rarytasy są do jedzenia od szpitala miałam swójmój jest cały czas już głową w dół i po zebrach bolaco kopie a jak już siedzę to wogole kopy i w zebra i w dolna część ciała jak do wyjścia ...czasem nie ma jak iść i wtedy już myślę że wykopuje tunel w tej szyjce.
Nie... z niedoboru nie ma.szans, zeby wyciągnęło, to oczywisteMęczy mnie zgaga i refluks, ale bez względu co jem, więc ja bym sobie nie odnawiała (gdybym mnie była na diecie).
@crainte Masz widocznie dobra dietę i organizm sobie radzi. Ja w żadnej ciąży nie miałam anemii widocznej w hemoglobinie (ferrytyna mi spadała i dla hematologa to była anemia, ale dla gina nie). A żelazo w Prenatalu takie symboliczne jest, z niedoboru nie wyciągnie.
To ja mam zupełnie odwrotnie, odkąd jest głową w dół to nie mam zgagi, mogę więcej zjeść i ogólnie apetyt lepszy. Tylko siku częściej biegamJejku odkąd mała jest głowa w dół, strasznie mnie kopię po żołądku... nie mam apetytu, ciągłe uczucie pełności, zgaga mnie męczy potężna...dziś idę na taki skromny wieczór panieński przyjaciółki i jak sobie pomyśle, ile będzie pyszności, a ja nic nie zjem
też tak macie?
A ja z kolei czesciej chodzilam siku jak mloda byla w ulozeniu miednicowym, dostawalam takie kopniaki w pecherz, ze praktycznie nie wstawalam z toalety. Jak sie obrocila to jakos „rzadziej” mam potrzebe o ile w ogole mozna to tak nazwac bo ja od poczatku ciazy caly czas spedzam w lazienceTo ja mam zupełnie odwrotnie, odkąd jest głową w dół to nie mam zgagi, mogę więcej zjeść i ogólnie apetyt lepszy. Tylko siku częściej biegam![]()