crainte
Fanka BB :)
Aspekt w sumie jest wrześniowa, jest z nami bo jesteśmy fajniejsze, ale z tym początkiem września, to serio przesadaNo jak to tak się spieszyc, nieładnie. Dopiero się wrzesień zaczął a Ty masz być mama październikowa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aspekt w sumie jest wrześniowa, jest z nami bo jesteśmy fajniejsze, ale z tym początkiem września, to serio przesadaNo jak to tak się spieszyc, nieładnie. Dopiero się wrzesień zaczął a Ty masz być mama październikowa![]()
wczoraj oglądałam ten webinar z Dembińską i ona polecała przymoczki z oliwy z oliwek, oleju kokosowego czy innego oleju, który można używać do masażu krocza, można dodać też Wit. E lub C w kroplach. Czyli że bierzesz wkładkę do majtek i jakiś gazik np. moczysz w tych olejach i tak chodzisz jakiś czas. Ja chyba spróbuję, bo też mam podrażnienia.Może Ci tak powiedziala, żeby Ci zależało na badaniu za tydzień i żebyś go nie opuściła.
@olala25 Ja to już nie mam możliwości na tę metody, bo mam tak nisko już macicę. Ale kupiłam sobie mucovagin to może jakiś masaż uskutecznie, bo mam tak sucho, że otarcia to mi się robią od majtek bawełnianych.
A ja listopadowa ale też uważam, że jesteście fajneAspekt w sumie jest wrześniowa, jest z nami bo jesteśmy fajniejsze, ale z tym początkiem września, to serio przesada![]()
O dziękujęwczoraj oglądałam ten webinar z Dembińską i ona polecała przymoczki z oliwy z oliwek, oleju kokosowego czy innego oleju, który można używać do masażu krocza, można dodać też Wit. E lub C w kroplach. Czyli że bierzesz wkładkę do majtek i jakiś gazik np. moczysz w tych olejach i tak chodzisz jakiś czas. Ja chyba spróbuję, bo też mam podrażnienia.
@Kocka ja mam +10 kg i ostatnie 2 wizyty tylam +2 kg na 3 tygodnie, u mnie standard trzeciego trymestru.
ja mam PRAWIE +12kgJestem przerażona moja wagą. Ostatnio potrafię przybrać kg na tydzieńobecnie plus 10kg, czas skończyć to rozpasanie slodyczowe
Ja już zapomniałam co to sexO dziękujęmiło nie być jedyna kuleczka w towarzystwie
Ja kupiłam olej ze słodkich migdałów, bo słyszałam, że będzie dobry do masażu krocza, a wczoraj fizjoterapeutka jednak go odradzila, bo jest słodki i może stwarzać warunki dla drozdzakow
U mnie przeciwieństwo suszy. Aż lekarz robił duże oczy i sprawdzał czy to nie wody płodowe i okazuje się, że nie. No i jestem nadal wulkanem seksu, mąż boi się do domu wracać![]()
Mnie też lekko przeraziło, praktycznie codziennie 7 lekcji, pamiętam, że dla mnie to było fizycznie męczące. A jak spakował plecak na jutro to ekhymmm dobrze że mąż go rano odprowadza w drodze do pracy. Ale jak będzie wracał to nie wiem, chyba się przewroci (pomijam już ze ożył mój schiz z zatrzaśniętym plecakiem w drzwiach tramwaju). Może babcie poproszę o odebranie go. Jedzenie musimy jeszcze dopakowac, ale najpierw trzeba kupić/zrobić a on jest niejadek. Właśnie, Twoja córka nie umarła z głodu na kolonii?@aspekt ja spoglądam na plan lekcji córki i już się mi brzuch stawia, mam nadzieję że już orać nie będą w przyszłym tygodniu bo do piątku do 36tyg muszę dotrwać.
Mnie pociesza, że coraz mniej mieści mi się w żołądku, to może w końcu przystopuje z ta wagaja mam PRAWIE +12kg![]()