Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jakoś tak nie lubię wstawiać swoich fotek do internetu. Potem okaże się, że podczytuje nas jakiś fetyszysta ciazowych brzuchow i się onanizuje patrząc na nasze fotki bleeLaski, pokazujcie brzuchy ostatni raz!
W pachwinach tak, ale nie w samej pochwieMnie od jakiegoś tygodnia męczy taki ciągnący ból w pochwie, jak chodzę czy stoję jest okej, najgorzej wstać z pozycji leżącej/siedzącej albo przewrócić się w nocy z boku na bok..Któraś z Was tez tak ma?
Ta biedronka i żabka pod nosem więc przetrwała ,ale ogólnie inne mamy pisały że jedzenie nie było dobre i ich córki też nie zabardzo jadły. Moja że w sportowej ma obiady w szkole za darmo ale zjada może z dwa na tydzień jak jest co lubi.Mnie też lekko przeraziło, praktycznie codziennie 7 lekcji, pamiętam, że dla mnie to było fizycznie męczące. A jak spakował plecak na jutro to ekhymmm dobrze że mąż go rano odprowadza w drodze do pracy. Ale jak będzie wracał to nie wiem, chyba się przewroci (pomijam już ze ożył mój schiz z zatrzaśniętym plecakiem w drzwiach tramwaju). Może babcie poproszę o odebranie go. Jedzenie musimy jeszcze dopakowac, ale najpierw trzeba kupić/zrobić a on jest niejadek. Właśnie, Twoja córka nie umarła z głodu na kolonii?
ja na razie nic takiego nie odczuwam dzisiaj 31+6Mnie od jakiegoś tygodnia męczy taki ciągnący ból w pochwie, jak chodzę czy stoję jest okej, najgorzej wstać z pozycji leżącej/siedzącej albo przewrócić się w nocy z boku na bok..Któraś z Was tez tak ma?