• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja to mam wrazenie, ze gdzie nie wyjde tam wolaja Maje, Hanie i Frania😁 nic do tych imion nie mam, zeby nie bylo!
Przy przeszukiwaniu ksiag imion przejrzelismy z mezem rejestr z govu i jak mi sie ogolnie niespotykane imiona bardzo podobaja(mezowi mniej😅) tak tam pojawialy sie takie, ze musialam sie zastanowic czy to imie czy nazwa jakiejs firmy

Ja to mam wrazenie, ze gdzie nie wyjde tam wolaja Maje, Hanie i Frania😁 nic do tych imion nie mam, zeby nie bylo!
Przy przeszukiwaniu ksiag imion przejrzelismy z mezem rejestr z govu i jak mi sie ogolnie niespotykane imiona bardzo podobaja(mezowi mniej😅) tak tam pojawialy sie takie, ze musialam sie zastanowic czy to imie czy nazwa jakiejs firmy
U nas pierwszą opcją była Maja, później Hania, ale jak pojechaliśmy nad morze i ciągle ktoś wolał te imiona, to już nam przeszło 😅 Teraz jest opcja imienia mniej standardowego, zobaczymy czy się utrzyma 🙈

Aż przejrzałam ten rejestr. Nie wszystkie strony, ale z damskich rozłożyła mnie Blandyna :D

Jeśli ktoś jeszcze laktatora szuka to mój mąż wynalazł mega promkę na ten podwójny Neno mare, wychodzi 179 zl zamiast minimum 279, bo taka cena w innych sklepach jest. Sklep Al.to, trzeba wpisać kod promocyjny RABATY09. Mój już przyszedł więc działa 😀
received_786558099133222.jpeg

U nas pierwszą opcją była Maja, później Hania, ale jak pojechaliśmy nad morze i ciągle ktoś wolał te imiona, to już nam przeszło 😅 Teraz jest opcja imienia mniej standardowego, zobaczymy czy się utrzyma 🙈
Ja dla dziewczynki miałam wybrane Pola, ale mężowi się nie podoba, więc dobrze, że będzie chłopak to nie musimy się kłócić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry