Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitaluJa liczyłam że samo się zacznie, a tu nic.. jutro już jadę do szpitala na wywołaniestres mnie powoli zaczyna łapać, pewnie nocka z głowy
![]()
Dziewczyny wiem pewnie nie jednej z was już dłuży się niemiłosiernie jak by czas stanął w miejscu i życie od wizyty do wizyty ...oj pamiętam co przeżywałam te 2 miesiące temu myślałam że ta ciąża się nie skończyJeszcze 2pak![]()
GratulacjeKciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitalu
Czytałam kiedyś taką anegdotkęDziewczyny wiem pewnie nie jednej z was już dłuży się niemiłosiernie jak by czas stanął w miejscu i życie od wizyty do wizyty ...oj pamiętam co przeżywałam te 2 miesiące temu myślałam że ta ciąża się nie skończy
Aż pah trah i dzień przed terminem tuliłam malutką wczoraj skończyła 6 tygodni i nie wiem nawet kiedy to zleciało Aż mi tęskno za tym słodkimi ciężarem w postaci brzuszka tęskno mi Aż za nim
GratulacjeKciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitalu