Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak, mój jest znacznie twardszy i czuć tez po ruchach, ze mała ma tam mało miejscaDziewczyny, a czy zawsze przed porodem brzuch jest dużo twardszy czy nie jest to reguła?
Mam podobne, jestem w szpitalu, bobas spać nie daje, szaleje strasznie, chyba czuje mój niepokój. Albo jest niewygodnieJa dziś mam 40tyg, brzuch się napina ale to już od długiego czasu.
Wizytę mam w pon.jak nie urodzę no i nie mam cukrzycy.
Ciekawe co Ci zdecyduje a z om i USG miałaś podobne terminy ?
Z tym twardnieniem brzuszka to chyba różnie mi tak twardniał na 2-3tygodnie przed a na tydzień przed porodem to się uspokoiło i nie było wcaleJa właśnie tak się zastanawiałam nad tym twardnieniem aż dzisiaj pierwszy raz zaczął mi twardnieć i tak twardnieje jakoś od 17 za każdym razem jak tylko wstaje z łóżka, jak kładę się to przechodzitakie dziwne uczucie, jakby mi się ściskał ale niebolesnie raczej. Ktoś ma podobnie?